U SVIJETU VAŽI ZA JEDNU OD NAJBOLJE STILIZOVANIH ŽENA: Svi modni savjeti KEJT MOS!

Moda i ljepota
U SVIJETU VAŽI ZA JEDNU OD NAJBOLJE STILIZOVANIH ŽENA: Svi modni savjeti KEJT MOS!
.

Ona je uvijek inovativna.

Njen stil se temelji na ovim pravilima.

U njenom garderoberu se mogu naći najrazličitiji komadi. Od onih romantičnih do potpuno dječačkih modela, poput širokih farmerki i bajkerskih jakni. Ona voli da eksperimentiše. 

Voli da isprobava različite stilove. Ona je vrlo često proglašavana za najbolje stilizovanu ženu na svijetu. Modni kritičari vole njene odjevne kombinacije, pa je zato odličan sagovornik na ovu temu.

Uvijek sam za glamurozna izdanja
Oduvek sam birala duge haljine jednostavnijeg kroja, jer su udobne, a u isto vrijeme vrlo elegantne i glamurozne. Svilene haljine su moj najčešći izbor. Uz njih uvijek biram vrtoglavo visoke potpetice.

Slojevita garderoba je uvek u trendu

Haljine i kombinezoni poput onih koje su nosile grčke boginje dobro stoje svakoj građi tela. U takvim komadima se zaista i osjećam poput boginje. Uz ovako neobične krojeve uvek se odlučujem za mirniju varijantu obuće i nakita.

Ženstveni modeli

 U meni kao da se kriju dvije potpuno različite osobe. Ponekad volim da nosim široku, dječačku odeću, ali kada su haljine u pitanju onda su to isključivo ženstveni modeli sa cvetnim printom.

 Džins i kožna jakna

 Kada je reč o svakodnevnim oblačenju, uvijek rado biram džins svijetlije boje i kožne jakne u rok stilu. Sa njima se odlično uklopi bijela majica. Ova kombinacija uvijek dobro izgleda  i može da se nosi na mnogo događaja.

Boho stil

 "Boho je stil koji jako volim. Ležeran je i vrlo liči na mene. Lepršave haljine su moj najčešći izbor u kombinaciji sa kaubojkama", rekla je Kejt.

Novi.ba/Stil.Kurir.rs

Ne propustite