KAKO JE ANDREJ PRIJE 7 GODINA ZAPROSIO ANABELU, BILO JE PRESTRAŠNO: Zvanično su se razveli, ali ovaj DETALJ iz prošlosti nikad neće zaboraviti!

Show
KAKO JE ANDREJ PRIJE 7 GODINA ZAPROSIO ANABELU, BILO JE PRESTRAŠNO: Zvanično su se razveli, ali ovaj DETALJ iz prošlosti nikad neće zaboraviti!
.

Te 2012. godine zatražio je njenu ruku na način koji pjevačica nikada zaboraviti neće.

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da se pevačica Anabela Atijas razvela od svog supruga Andreja, posle sedam godina braka. Pjevačica se ekskluzivno oglasila za Pink.rs i priznala da već duže vreme ne živi s ocem svoje ćerke Blankice, a da je od nedavno i zvanično slobodna.

- Razveli smo se... Nismo uspjeli. Borili smo se kao lavovi i sada smo najbolji prijatelji. Blankica nam je najvažnija, samo mi je važno da ona bude OK. Prije dve nedjelje smo se razveli, otprilike... Ali duži period ne živimo zajedno - priznala je Anabela.

ann

Foto:Printscreen

Njena veza, a kasnije i brak s Atijasom bila je propraćena brojnim kontroverzama, a zanimljivo je i to što se sarajevski biznismen u samom startu pjevačici uopšte nije dopao.

- Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja, uopšte mi se nije svidio... Mislim, nisam ni išla da se vidim s njim s planom da bude nešto između nas. On je bio tako uporan da je mene njegova upornost kupila. Imala sam utisak da se niko nikad tako lavovski borio za mene, kao on. Imao je potrebu da me ubijedi da je pravi za mene i nije odustajao... Ja sam se branila, branila, na kraju sam mu dala šansu - prisjetila se svojevremeno pjevačica u emisiji "Venčanje od A do DA", gdje je ispričala i kako je došlo do toga da je Andrej te 2012. zaprosi na prepunom prijestoničkom splavu.

anabela

Foto: Instagram

- Na proslavi televizije Pink, na 18. rođendanu, on je jednostavno imao potrebu da pred svima pokaže kako on nema problem sa svim tim nagađanjima i pred svima mi je dao prsten... Nije bilo šanse da ga odbijem! Da sam znala da to planira, vjeruj da mu ne bih dozvolila da to uradi na javnom mjestu, pred toliko hiljada ljudi. U tom momentu toliko su se svi živi sjatili oko nas, prestrašno je bilo meni samoj da sve to održim pod kontrolom. Voljela bih da je to bilo intimnije jer... Odmah je to otišlo u nekom pogrešnom pravcu - marketinški trik, potez, neko je tu bio željan medija, a to veze sa životom nema. Njegova čista duša je htela da pokaže tu svoju emociju pred svima i da nema problem sa tim da je pokaže - objasnila je pevačica.

Novi.ba/Pink.rs

Ne propustite