MILJANA KULIĆ OPLELA PO ZOLI: Ono što je rekla o njemu zbunilo LEPOSLAVU! Otkriveno da je sve što je rekla LAŽ!

Show
MILJANA KULIĆ OPLELA PO ZOLI: Ono što je rekla o njemu zbunilo LEPOSLAVU! Otkriveno da je sve što je rekla LAŽ!
.

Drvo mudrosti pozvalo je Miljanu Kulić u Rajski vrt i obavijestilo je da desna ruka Velikog šefa, humanoidni robot Leposava, želi da porazgovara sa njom.

Miljana se odmah zaputila ka drugom dijelu imanja, gdje ju je Leposava sačekala, a Kulićeva joj je odmah priznala da je se više ne plaši.

screenshot-19

- Više te se ne plašim, sada me nije strah - priznala je Miljana.

- Lijepo izgledaš večeras, mada mi se više sviđaš kad se našminkaš. Mislim da sam te potpuno skenirala i da bismo mogle da budemo drugarice - rekla je Leposava.

- Ovo je dnevna varijanta. Ja sam ti to rekla još onog dana. Mogle bismo. Moj koeficijent inteligencije je visok, a i ti si pametna - odgovorila je Kulićeva.

- Malo sam začuđena jer vjeruješ svima - nastavila je Leposava.

- Inteligencija i naivnost nemaju veze - odgovorila je Miljana.

Ti si jedan lakovjeran robot. Imaš li problema sa nekim ?- nadovezala se Leposava.

miljanaa

- Mogu samo oni sa mnom da imaju problem, ja sam tu da razotkrivam njih. Ja sa njima ne, samo oni sa mnom. Veliku većinu sam uspjela da razoktrijem. Ivanu Šopić, da li si upoznala tog robota? Ja sam mislila da se ona igra sa muškarcima. Sinoć su se poljubili ona i Filip Đukić i kažu da su u vezi. Ja sam mislila da je ona inteligentnija, da će do kraja da igra tu igru sa muškarcima, međutim, sinoć se propustila. To me je iznenadilo. Dalilu i Dejana sam razotkrila. Mnogo su poletjeli. Ja sam pomislila da se ona unormalila, da je porodična žena. Misle da su zvijezde i da niko ne smije da im se suprostavi. Pokazala je svoje pravo lice. Nikola Orozović se savjetuje sa Mirkom sa kojom djevojkom da bude. Primijetila sam da Jelena Krunić i Filip Reljić nemaju veze sa vezom, ona izgleda kao da mu je tetka - krenula je Miljana, pa nastavila:

miljana-2

- O Mioni sam imala super mišljenje, a ne mogu da vjerujem da može toliko da ponizi sebe i da očekuje poštovanje od Vladimira. On traži djevojku koja ima jako glasačko tijelo, traži djevojku za koju zna da neće imati intimne odnose pred kamera, kao Stanija. Između Stefana Karića i Ive sam primijetila da, kada je odbijena od strane Vladimira, je bila sa ovim.

- Nije mi jasno zašto svi pričaju o nekom robotu Zoli. Kakav je taj robot - upitala je Leposava.

- Ni meni nije jasno, on je bio robot u prošloj sezoni. Ja sam bila u vezi u prethodnom rijalitiju sa njim, davala šanse. Bila sam izigrana, baš sam razočarana u sebe. Nije on kriv, kriva sam ja. On nema apsolutno ništa posebno, ja sam tog robota idealizovala. Ispod mire trista vire. On je dokazao i pokazao sve ono što mi je mama pričala. Ljubav je slijepa. Trebalo je na vrijeme da stavim tačku. Da li ga još uvijek volim? S obzirom na to šta mi je sve uradio i na priče koje je plasirao drugima, osjećam nešto prema njemu, ali ljubav ne - ispričala je Miljana.

- Slagala si me za Zolu, osjećam tvoj puls - rekla je Leposava.

- Možda mi podsvjesno radi puls, zato što sam iznevjerena. Uznemirim se, brzo me kuca puls. Nisam te slagala, bila sam iskrena - pravdala se Miljana.

- Sljedeći put budi iskrena, pozdravi mi Janjuša - kratko je rekla Leposava i okrenula se i otišla.

- Da li si se možda zaljubila u Janjuša? Leposava? Ćao - govorila je Miljana dok je Leposava odlazila.

Novi.ba/Puls

Ne propustite