OVO JE NAJVEĆA TAJNA EMINE JAHOVIĆ: UDALA SE SA 17 GODINA, a onda ju je svekar istjerao iz kuće! ONA JE BILA SRAMOTA ZA NJEGOVU PORODICU, a sve zbog ovoga

Show
OVO JE NAJVEĆA TAJNA EMINE JAHOVIĆ: UDALA SE SA 17 GODINA, a onda ju je svekar istjerao iz kuće! ONA JE BILA SRAMOTA ZA NJEGOVU PORODICU, a sve zbog ovoga
-

Emina Jahović danas je jedna od najpoznatijih pjevačica na Balkanu. U skladu sa popularnošću, rasla je i znatiželja fanova koji su željeli da znaju sve o njenom životu van kamera.

Emina je bila u bračnoj zajednici sa Mustafom Sandalom, sa kojim ima dvojicu sinova, a prije Mustafe, pjevačica je sa 17 godina pobegla od kuće i udala se za tada 20-godišnjeg Aladina iz Novog Pazara.

emina

Iako je to bila velika svadba, kako su nam ispričali svojevremeno meštani tog grada, bračna idila nije mnogo potrajala, a par se razveo, te su svi dokazi o nekadašnjoj ljubavi uništeni.

Aladin nikada nije želio da govori za medije, niti da se prisjeća prvog braka, ali je njegov otac, Rustem Đulović o nekadašnjoj snajki rekao sljedeće:

– Emininu porodicu poznajem dugo, sa njenom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voljeli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro cijeli grad je bio na veselju – kaže Rustem i dodaje da je sve bilo u redu samo nekoliko mjeseci:

screen-shot-09-21-19-at-06-38-pm

– Sve je bilo u najboljem redu dok Emina nije poželjela da bude pjevačica. Nekako ju je to privlačilo, scena, publika i sve to što nosi taj svijet. Silno je željela da bude popularna, ali sam mislio da će je proći. Njih dvoje su živjeli sa nama u kući i Emina je počela sve više da traži da snimi prvi album. Rekao sam joj da u mojoj kući ne može da bude pjevačica već porodična žena koja će voditi računa o kući, djeci i porodici – rekao je Đulović svojevremeno.

emina2
Aladin je danas, kako prenose mještani grada u kojem živi, oženjen i ima troje djece. Bavi se porodičnim biznisom, odnosno, gradi stambeno-poslovni kompleks.

emina-7-830x553
Izvor:hayat.ba

Ne propustite