ISPLIVALE TAJNE O CECINOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Veljko i Anastasija danima NE IZLAZE IZ NJENE KUĆE! Evo ZBOG ČEGA su ljekari dolazili PAR PUTA DNEVNO!

Show
ISPLIVALE TAJNE O CECINOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Veljko i Anastasija danima NE IZLAZE IZ NJENE KUĆE! Evo ZBOG  ČEGA su ljekari  dolazili PAR PUTA DNEVNO!
.

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je održala koncert u Vršcu i tom prilikom je sve vrijeme đuskala, pjevala svoje najveće hitove i zabavljala publiku više od dva sata.

Ipak, ono što je Ceca pokušala da sakrije jeste da je danima unazad bolesna, a da je prehlada uzela maha nekoliko dana pred koncert.

screenshot-8

- Ona je nekoliko dana pred koncert zdravstveno bila veoma loše. Tri puta dnevno je primala infuziju, ali je odlučila da dođe i ispoštuje publiku, te da održi unaprijed zakazan koncert - kaže izvor.

I sama Ceca je priznala da se nije osjećala dobro, ali nije rekla ništa o infuziji:

screenshot-7

- Iako sam već sedam dana bolesna, nadam se da ćemo se lijepo zabaviti - rekla je ona prije samog koncerta, a ono što svakako ostavlja u čudu jeste činjenica da Ceca, uprkos narušenom zdravlju, i večeras ima nastup, i to u Štipu.

Noviba/Srbijadanas/Foto: Instagram

Ne propustite