Aleksandra ispričala da njenog sina čuva Filipova majka, a onda je spomenula Lepu Brenu: Ona joj nije svekrva...

Show
Aleksandra ispričala da njenog sina čuva Filipova majka, a onda je spomenula Lepu Brenu: Ona joj nije svekrva...
.

Iako je skoro postala majka, atraktivna pjevačica Aleksandra Prijović uspješno balansira između privatnog i poslovnog života, tako da ne trpi nijedan od njih.

– Ne spavam više dugo kao prije. Sada se samo probudim i gledam gdje je Aleksandar. Sve vrijeme provodim s njim. Kada moram da odem negdje, sve završim u što kraćem vremenskom roku i brzo se vraćam kući – kaže Aleksandra koja s vremena vrijeme izađe na neko od gradskih dešavanja. Tako je bilo i nedavno kada joj je društvo u izlasku pravio kum Aco Pejović.

filip-i-prija

– Filip je ostao s Aleksandrom, a s njima je i Filipova mama Zorica. Sina mogu da ostavim sa Filipom jer je on najbolji tata na svijetu. Ne moram da brinem da li će sve biti kako treba – naglašava pjevačica koja otkriva da u njenoj porodici ne važi floskula da se svekrva i snajka mrze. Ona Filipovu majku Zoricu izuzetno cijeni, a misli da je to i uzajamno, piše “Blic”.

prija

– Zoricu zovem svaki dan. Dolazi da bude s Aleksandrom. Imamo lijep odnos. Ona je divna žena prema meni – naglašava pjevačica, koja sve svoje tajne dijeli i sa svojom majkom Borkom.

prija

– Šta god da mi se dešava u životu, prvo pozovem mamu. Majka je moj najbolji prijatelj – kaže Aleksandra koja ima odličan odnos i sa Lepom Brenom, maćehom njenog supruga Filipa. Međutim, svekar Boba Živojinović ima posebno mjesto u njenom srcu, a i on je često isticao da je ona njegova mezimica.

prijaa

– Bobu neizmjerno volim, i to od prvog dana. On je poseban čovjek – kaže pjevačica.
Izvor: expresstabloid.ba

Ne propustite