OVO JE SVE ŠOKIRALO: Ana Sević otkrila u kakvim je zaista odnosima sa Darkom Lazićem

Show
OVO JE SVE ŠOKIRALO: Ana Sević otkrila u kakvim je zaista odnosima sa Darkom Lazićem
.

Nije željela da sakrije kakvo je pravo stanje stvari.

Ana Sević pojavila se na jednom događaju u prijestolnici i kratko prokomentarisala odnosim sa bivšim suprugom Darkom Lazićem. 

sevic-1

Gradske priče kruže da ovaj par nije ostao u lijepim odnosima, ali pjevačica to demantuje i tvrdi da je sve u najboljem redu.

"Hvala Bogu sve je onako kako treba. Sve je suprotno od onoga što se piše, sem onih pozitivnih stvari, naravno", ističe Sevićeva.

 Podsjetimo, Ana Sević i Darko Lazić zvanično su se razveli 16. maja, kada su i uslikani zajedno:

sevic-2

To je i sam pjevač potvrdio, a odmah je otkrio i da je bivšoj supruzi ostavio stan, kao i da je starateljstvo nad Lorenom dobila Ana. Po gradu se šuškalo se da bivši supružnici nisu u dobrim odnosima, da se pjevač "otarasio" Ane, te da je zaboravio da sa njom ima nasljednicu otkako je dobio sina. Ipak, gradskim pričama došao je kraj kada je pjevačica objasnila da je to daleko od istine. 

sevic1

Ana i Darko imaju nove partnere. Pjevačica je u vezi sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem, a Darko je sa vjerenicom Marinom Gagić dobio i sina Alekseja
Marija Šerifović se oglasila na Instagramu sa velikom nevjericom i molbom da joj neko pojasni savremenu pojavu u društvu.

sevic

Naime, vidno ogorčena, pjevačica je postavila pitanje koje se mnogi pitaju, a to je zašto svi u Srbiji žele postati pjevači i pjevačica.

Pogledajte šta je tačno napisala na storiju:
 

Ne propustite