ZVIJEZDA GRANDA IZ KAMPERA SE UGOJILA PA NESTALA SA SCENE: Sada je obukla CRVENI KUPAĆI, pokazala VITKO TIJELO

Show
ZVIJEZDA GRANDA IZ KAMPERA SE UGOJILA PA NESTALA SA SCENE: Sada je obukla CRVENI KUPAĆI, pokazala VITKO TIJELO
.

Iako su joj mnogi predviđali veliku karijeru nakon "Zvezda Granda", te joj je čak i sam Saša Popović poručio da će biti "najveća zvijezda koja je izašla iz ovog takmičenja", Tijana Kadović se povukla u ilegalu nakon što je ispala iz nadmetanja tik prije finala.

- Ne vidim prostor očekivanjima da nakon toga (prim.aut. spektakularnog učešća u spomenutom muzičkom talent šou-programu) uradim nešto predvidivo i dosadno. Ne žuri mi se. Ne bojim se prolaznosti. Moje sljedeće pojavljivanje će svakako “dići prašinu”, kad god to bilo. Mnogima, da ne kažem, većini takmičara su "Zvezde Granda" obezbijedile "parče hljeba", i nisu imali uslova da biraju kad će, šta će i kako će. Ja sam u taj šou došla po kolače - izjavila je Tijana pre skoro pola godine u intervjuu za Pulsonline.rs.

tijana

foto: Grand Online

Kao što je već poznato, Kadovićeva je nabacila višak kilograma nakon "Zvezda Granda", te se nije često fotografisala za društvene mreže.

Ipak, čini se da je ona konačno zadovoljna svojom kilažom, te je na posljednjoj objavljenoj fotografiji pozirala u kupaćem kostimu.

tijana-ig

Foto: Instagram

 

Ne propustite