OTARASIO SE ZLE ŽENE!? ANA SEVIĆ PROGOVORILA O BIVŠEM MUŽU, NIKAD ISKRENIJA NIJE BILA: Evo kako sada stvari stoje sa DARKOM!

Show
OTARASIO SE ZLE ŽENE!? ANA SEVIĆ PROGOVORILA O BIVŠEM MUŽU, NIKAD ISKRENIJA NIJE BILA: Evo kako sada stvari stoje sa DARKOM!
.

Ana Sević na jednom događaju kratko je prokomentarisala kakav odnos ima sa bivšim Darkom Lazićem.

Uprkos raznim gradskim pričama, bivši pjevački par u dobrim je odnosima i trude se da tako i ostane. Iako se često priča o tome kako su na ratnoj nozi, ona je sa osmijehom na licu istakla da to uopšte nije tačno, prenosi "Kurir.rs". 

anasevicblic

foto: Blic

"Hvala Bogu sve je onako kako treba", izjavila je Ana, pa dodala: "Sve je suprotno od onoga što se piše, sem onih pozitivnih stvari, naravno", zaključila je ona. 

Podsjetimo, Ana Sević i Darko Lazić zvanično su se razveli 16. maja, kada ih je, inače, paparaco Kurir Starsa uslikao zajedno. To je i sam pjevač potvrdio za spoemnuti list, a odmah je otkrio i da je bivšoj supruzi ostavio stan, kao i da je starateljstvo nad Lorenom dobila Ana.

ana-sevic-ras-srbija

foto: RAS Srbija

Po gradu, šuškalo se da bivši supružnici nisu u dobrim odnosima, da se pjevač "otarasio zla od žene" te da je zaboravio da sa njom ima nasljednicu otkako je dobio sina. Ipak, gradskim pričama došao je kraj kada je pjevačica objasnila da je to daleko od istine. 

Ana i Darko imaju nove partnere. Pjevačica je u vezi sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem, a Darko je sa vjerenicom Marinom Gagić dobio i sina Alekseja. 

sevic

foto: Instagram

Ne propustite