JELENA KARLEUŠA SE PRISJEĆA UVRIJEDLJIVIH RIJEČI KOJE JOJ JE UPUTILA CECA NA POČETKU KARIJEJE: Jelena dokazala da Ceca nije u pravu!

Show
JELENA KARLEUŠA SE PRISJEĆA UVRIJEDLJIVIH RIJEČI KOJE JOJ JE UPUTILA CECA NA POČETKU KARIJEJE: Jelena dokazala da Ceca nije u pravu!
.

Jelena Karleuša: Ceca je rekla da sam debela i da nikad neću biti zvijezda

jk

Pjevačica Jelena Karleuša spremna je za novo izdanje “Zvezda Granda”, koja zvanično startuje u subotu, 21. septembra.

– Fantastična atmosfera. Prvi dio je onako malo, da kažem pod navodnicima, običnijim, dosadniji, jer sada svako od nas bira svoje pulene, kandidate, s kojima ćemo ostatak godine raditi – ističe je Karleuša, a na pitanje da li je našla svog kandidata koji ima “cijeli paket”, rekla je sljedeće:

– Ja sam nekoliko izabrala. Nisu cijeli paket i nadam se da će se desiti, zato što je velika kriza talenata, kao da se zvijezde više ne rađaju. Ne znam šta je ovo, uvijek nešto fali. Pokušaću da nadomjestim to trudom, radom sa njima… Zvijezda se rađa. Džabe mi učimo, ako neko nije rođen da bude zvijezda, neće biti zvijezda. Džabe – rekla je JK.

– Kada si ti bila na početku karijere, ko je od afirmisanih pjevača rekao tebi da ćeš biti zvijezda, uspjećeš, a ko je bio onaj ko je imao negativne kritike na račun tvog pjevanja i izgleda? –

ceca-raznatovic-i-jelena-karleusa-jk-foto-ivan-vucicevic

– Ja se sjećam da mi je Ceca rekla da nikad neću biti zvijezda, u jednom studiju. Tačnije, mom producentu, Braji, sjećam se. Da dobro pjevam, ali da sam debela i da nikad neću biti zvijezda. Tu se za*ebala. To se vidi, kada je neko rođen da bude zvijezda, to se vidi, to sija – rekla je Karleuša za Telegraf.
Novi.ba/Express

Ne propustite