GOCA POČELA PRIMATI ŠABANOVU PENZIJU, OTKRIVENO O KOJOJ SUMI SE RADI: Udovica kralja narodne muzike prvi put iskreno o dugovima i NASLJEDSTVU!

Aktuelno
GOCA POČELA PRIMATI ŠABANOVU PENZIJU, OTKRIVENO O KOJOJ SUMI SE RADI: Udovica kralja narodne muzike prvi put iskreno o dugovima i NASLJEDSTVU!
.

Poslije pola godine od kada ju je napustio suprug, kralj folk muzike Šaban Šaulić, njegova udovica Goca Šaulić i dalje sa knedlom u grlu govori o njemu.

Ožiljak koji nosi poslije njegovog odlaska još nije zacelio, a sjećanja joj bude emocije, pa svaki trenutak koji je proživjela sa Šabanom tokom pola vijeka bračne zajednice naviru.

Poslije tragične smrti, Goca je rijetko izlazila u javnost, pokušavajući da svoju najbližima u porodičnoj kući. Hladnoću koju osjeća sa odlaskom Šabana pokušava da oboji toplinom osmijeha unučića, koji joj vraćaju nadu za sutra i daju snagu da izdrži bol na koji ne može još da se navikne.

"Život ide, polako... Dan po dan. Vidjeću kako dalje", drhtavim glasom govori Goca Šaulić, suzdržavajući se da ne zaplače.

"Kako mogu da budem kada poslije 44 godine braka ostanete sami? Ne daj bože nikom da mu se ovo desi", tiho priča Goca, koja skuplja snage da nastavi da priča o pokojnom suprugu kojem je uvijek davala vjetar u leđa i bila mu podrška tokom karijere.

Proteklih mjeseci u srpskim medijima mogle su se pročitati spekulacije u vezi sa nasljedstvom pokojnog kralja narodne muzike, njegovim navodnim dugovima i sličnim stvarima, a Šabanova udovica ne želi da se bavi tim stvarima, jer je i dalje u žalosti za suprugom.

537937-saban-40-1-ff

foto: Alo.rs

"Ja sam u žalosti. Ko nije, neka se bavi glupostima", kratko je rekla Goca.

Kako se saznaje, Goca bol i tuga za preminulim suprugom liječi odlazeći u Krčedin, vikendicu gdje je pjevač najradije provodio slobodno vrijjeme.

"Krčedin je Šabanovo mjesto. To znaju svi koji su ga poznavali. Bio je najsretniji tamo dok je s prijateljima pecao i baš iz tog razloga njegova udovica bar jednom u dvije nedelje odlazi tamo nakon njegove smrti. Tamo se osjeća spokojno, jer je svaki kutak podseća na pokojnog muža. Goca vodi računa o kući u kojoj je Šaban često boravio i ne namjerava da je proda", otkriva izvor.

goca

foto: ALo.rs

Goca Šaulić bi, navodno, ovih dana trebalo da dobije prvu Šabanovu penziju.

"Nakon Šabanove smrti Goca je pokrenula sudski postupak za dobijanje Šabanove penzije koju je godinama uplaćivao u Njemačkoj. Riječ je o sumi od 3.000 eura. Postupak je završen, a Goca će već ove ili sljedeće nedelje početi da prima Šabanovu penziju", dodaje izvor.

Inače, u porodici Šaulić nakon teških trenutaka biće slavlje. Ildina nasljednica Ema u subotu puni tri godine, a u planu je i vjenčanje pjevačevog sina Mihajla, prenosi portal "Alo.rs".

Ne propustite