IVANOV PRVI INTERVJU PO BIJEGU : U Zadruzi je užasno! Ne daju vam lijek, hranu na vrijeme - manipulišu vama! Ona vodi KOLO! To je poniženje! A kaznu NE PLAĆAM!

Show
IVANOV PRVI INTERVJU PO BIJEGU : U Zadruzi  je užasno! Ne daju vam lijek, hranu na vrijeme - manipulišu vama! Ona vodi KOLO! To je poniženje! A kaznu NE PLAĆAM!
.

Ivan Gavrilović je poslije nepune dvije nedelje napustio rijaliti "Zadrugu 3", a produkcija je objavila kako je pjevač diskvalifikovan i da će morati da plati 50.000 eura obeštećenja.

Gavrilović je portalu "SrbijaDanas" dao prvi intervju poslije filmskog bijega sa imanja u Šimanovcima i poručio je da ne postoje pare za koje bi on nekom dao da njime manipuliše, kao i da je čitav rijaliti koncept katastrofalan po državu, a pogotovo mlade.

ivan-gavrilovic-foto-srbijadanas-12

Foto: Srbijadanas

- Ništa se konkretno nije desilo, samo sam napustio brod ludaka. Ni na kog zadrugara nisam bijesan, čak sam se i sa Sanijem Ibraimovim pomirio. Skupila se u meni sva negativna energija koja se danima taložila. Prosto se nisam našao tu, nisam se uklopio u ekipu, ne mogu da se smijem nekim glupim forama... Ne mogu da gledam te svađe, nisam znao da su toliko "hevi"... Postoje neke igrice koje se ne vide na televiziji i koje su potpuno nehumane i nisam ni znao da je sve tako brutalno. Nije tu riječ konkretno o produkciji, niti sam ja ljut ni na koga, nego o rijalitiju uopšte. Generalno, kao projekat. To je kao u koncentracionom logoru, kao u Jasenovcu, ne daj Bože. To je možda prejako poređenje. Ne vidi se na TV-u sve - da bi vam "drilovali" mozak oni vas izgladnjuju, ne daju vam na vrijeme neku tabletu, neki leijk i slično... Ne samo meni... - započinje u dahu Gavrilović.

ivan-g

Foto: Printscreen

Koji su sve razlozi da napustite rijaliti?

- Želim samo da sačuvam moje zdravlje. Ne postoji cijena zbog koje neko može da rukovodi i manipuliše tobom. A s druge strane, nije samo ni to razlog mog izlaska. Jer napravljen je rijaliti da se promovišu samo k**ve, neki anonimusi... Ne znam da li to neko onaniše na sve to... Da li postoji poenta gledati kako se neko svađa, da li je to za mlade dobra poruka? S moje tačke gledišta, to je katastrofa! Pa već tri tuče su bile, one se ne prikazuju na TV-u. Ono je strašno, tamo su veliki debili! Zar treba dopustiti da jedna Miljana Kulić drži slovo? To je veliko ponižavanje! Tri godine radi isto. Zato sam i ušao između ostalog, da probam da ih poklopim, ali ne vrijedi. Zar to treba da nam bude postulat ovog društva? Ja sam pjevač, zabavljač, to bi trebalo da bude zabavno-humoristički program. A oni svi misle da je najvažnije da se neko posvađa. Da li smo mi normalan narod da gledamo i uživamo u tome kako neko nekom j**e mater?

ivan-g

Foto: Printscreen

To znači da ne postoji šansa da se vratite u "Zadrugu"?

- Treba da pričamo, da se dogovorimo, ali to onda treba da bude za neke ozbiljne pare za takve uslove i atmosferu...

Šta će biti sa kaznom od 50.000 evra koja se spominje? Produkcija je objavila da ćete morati da je platite?

- Ma kakva kazna, nema razloga da se plašim toga. Svako ljudsko pravo je na mojoj strani, ja sam zato spremio sve papire još prije ulaska jer sam znao o čemu se radi, nije mi to prvi rijaliti. Svaki član o zaštiti ljudskih prava je na mojoj strani. To je više upozorenje drugim zadrugarima da ne urade isto što i ja - siguran je Gavrilović.

Novi.ba/Srbijadanas

Ne propustite