SAZNAJTE ŠTA SU VAM ZVIJEZDE PRIPREMILE: Djevice će morati da rizikuju da bi ostvarile svoje želje, dok Bikovima fali OVO da bi prevazišli prepreke i napredovali!

Objavljeno:18.09.2019 - 19:08
A A A Times Arial

OVAN

Današnji dan, kao i period pred vama, idealan je da započnete sa nekim projektom koji planirate već duže vrijme. Nemojte odlagati. Uz vas su snažne planetarne sile koje vas guraju naprijed. Razmišljajte pozitivno, a iz glave izbacite onog crva koji vam postavlja pitanja da li će se projekat isplatiti! Vi znate šta želite i samo naprijed!

Autor: Pixabay.com

BIK

Pred vama je period napretka a danas usmjerite svoje misli ka željenim ciljevima. Vrlo je važno da raščistite svaki nesporazum ili nepovjerenje, prije nego što krenete naprijed. Nemojte se ni truditi da napredujete prije nego što raščistite sa prošlošću. Neka sve bude jasno i transparentno.

Autor: Pixabay.com

BLIZANCI

Vi ste spremni da krenete naprijed, samo što niste! Nažalost, pred vama je velika prepreka. Možda je ta prepreka vaše mentalno stanje i stav ili sposobnost odlučnog donošenja odluka. Ponekad ste toliko rastrzani na sve strane da niste u stanju da napravite taj prvi, veliki korak napred. Nemojte siliti sebe. Odgovori će doći onda kada vam budu potrebni.

Autor: Pixabay.com

RAK

Niko ne voli odbijanja, ali niko toliko kao vi. Moguće je da se ustručavate da preuzmete rizik kada vam je nešto nepoznato. Imajte na umu da vas ponekad igra na sigurno sprečava da osjetite uzbuđenje avanture. Pred vama je odličan period kada možete osjetiti adrenalin. Možda vam je taj osjećaj nepoznat, ali vrijeme je da ga upoznate. Uživaćete!

Autor: Pixabay.com

LAV

Budite fleksibilni u konverzaciji i otvoriće vam se nova vrata, za koja niste znali ni da postoje. Pred vama je period odlične energije, te se potrudite da je iskoristite. Ukoliko budete strogi i isključivi da se nešto radi na vaš način, nećete spoznati ljepotu spontanosti i avanture koje daju životu onaj neophodan začin za ljepotu.

Autor: Pixabay.com

DEVICA

Moguće je da ste u veoma teškoj poziciji i da želite da istražite nove načine da se izvučete. Možda ste vezani za tradiciju ili rutinu? Možda strahujete da ne postoji način? Nemojte, zakoračite sigurno jer će vam se otvoriti nova vrata, za koja niste ni znali da postoje. Uvijek postoji način.

Autor: Pixabay.com

VAGA

Danas ćete osjetiti podršku i samopouzdanje u jednom aspektu života i fizičku snagu u drugom. Čak i ako su ta dva aspekta ponekad u konfliku, vi imate način da ih suočite, ujedinite i izvučete iz oba ono najbolje. Spajajući ih stvorićete nešto veličanstveno ili riješiti jedan veliki problem. Iskoristite svoje znanje i samo naprijed. Nebo je granica!

Autor: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Uspjeh će biti pred vama onda kada budete rukovodili sopstvenom energijom. Nemojte manipulisati niti potcjenjivati. Postoje snažne struje na poslu. Moguće je da je svakoj potrebno malo preusmjeravanje kako bi se uskladili sa vašim ciljevima. Budite oprezni umjesto da se krijete iza zavjese. Imate podršku drugih baš onda kada vam je najpotrebnija.

Autor: Pixabay.com

STRELAC

Danas ćete ostati bez argumenata. Vi ste otvoreni i pažljivi, ali ako drugi to koriste, vi zauzimate ofanzivan stav. Konflikti su vrlo često sastavni dio svake veze. Iskoristite to da naučite nešto. Nemojte prenagliti i pretvoriti to u veći problem nego što jeste.

Autor: Pixabay.com

JARAC

Niste sigurni da li da potražite pomoć? Trenutno ste okupirani problemima koji nemaju nikakve veze sa vama i to vas iscrpljuje? Ukoliko razmišljate da pružite nekom pomoć, dobro razmislite jer ćete na taj način zapostaviti svoje potrebe. Sve dok vas tuđi problemi ne ugrožavaju, to je dobro, ali isto tako odlaže i vaše probleme sa kojima ćete kad-tad morati da se suočite.

Autor: Pixabay.com

VODOLIJA

Nalazite se usred sjajne godišnje tranzicije i prepuni ste energije. Spremni ste za akciju i preuzmanje rizika. Ključ za održavanje ovako srećnog perioda je komunikacija. Trenutno ste sposobni za multitasking. Ikoristite ga u najboljem mogućem smislu: povežite se sa bitnim ljudima i saznajte šta je to što vas usrećuje.

Autor: Pixabay.com

RIBE

Dajte sve od sebe da vas ne uvuku u neki konflikt, koji nema apsolutno nikakve veze sa vama. Vaša smirena priroda više teži praktičnim rješenjima. Ako je konflikt zamršen i mislite da pomognete, dobro razmislite tako što ćete sagledati situaciju iz svih uglova, pa tek onda reagovati.

Autor: Pixabay.com

Novi.ba/Horoskop

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia