NAKON ŠTO JE POLJUBILA OŽENJENOG MUŠKARCA, OGLASILA SE MARIJA ŠERIFOVIĆ: Morala je ovo reći!

Show
NAKON ŠTO JE POLJUBILA OŽENJENOG MUŠKARCA, OGLASILA SE MARIJA ŠERIFOVIĆ: Morala je ovo reći!
.

Pjevačica koja je uvijek spremna za šalu i zabavu pojavila se na otvaranju studija svog najboljeg prijatelja, kompozitora i producenta Saše - Saška Nikolića i pred okupljenim novinarima, ali i brojnim poslovnim partnerima, kao i Sašinom ženom, poljubila ga je u usta.

Marija je očigledno i te kako bila srećna zbog toga što joj prijatelj otvara muzički studio.

- Slažemo se uglavnom oko svega, a najviše oko muzike. Saša je zaista jedan od najvrijednijih ljudi koje imam u timu. Zajedno smo odrasli i veliki smo prijatelji, takoreći porodica. Ponosna sam što je otvorio ubjedljivo najbolji i najopremljeniji studio na ovim prostorima - kaže Marija.

marija-serifovic

Na pitanje kako to da se dogodio poljubac, sleže ramenima i kaže:

- Slučajno je bilo i ne bih o tome ako već imate fotografiju - smije se pjevačica.

Marija Šerifović ovog ljeta nije se odmarala, iako je nekoliko puta željela da ode na ljetovanje. Ipak, poslovne obaveze joj to nisu dozvolile.

- Pokušala sam, ali sam više puta prekidala odmor zbog zakazanih koncerata, tako da ne mogu da kažem da sam uspela da uživam onako kako sam zamislila. Počela sam da radim na albumu, krenulo je snimanje "Zvezda Granda", čekaju me veliki koncerti u Ljubljani i Splitu, na proljeće ćemo ponovo raditi "Drugu stranu ploče", tako da ne znam kada ću ponovo na odmor, vjerovatno tek sljedećeg leta - dodaje Marija.

Ovog septembra počelo je snimanje 14. sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", u kojoj će Marija ponovo biti član žirija.

igmarijaserifovic

- Očekujem da bude uzbudljivo bar kao prošle godine i da u finalu imamo dobre kandidate kao prošle godine. Naravno, moram da priznam da očekujem da ponovo pobijedi moj kandidat (smijeh). Mada, moram da priznam da u ovih nekoliko prvih emisija koje smo snimili još nisam vidjela dovoljno dobrog takmičara koji bi me ostavio bez teksta - kaže muzičarka.

Ono što su mnogi primijetili jeste da Marija u poslednje vreme sve češće na društvenim mrežama objavljuje emotivne poruke, pa je uslijedilo pitanje da li je zaljubljena.

- I dalje sam singl, ako me to pitate. A vi previše ozbiljno shvatate baš sve što ja objavim na Instagramu.
 

Ne propustite