NAKON OVOGA JE JEDVA OSTALA ŽIVA: Pjevačica vuče ogromne traume zbog zlostavljanja, a kada čujete ko joj je MAHAO NOŽEM OKO LICA...JEZIVO!

Aktuelno
NAKON OVOGA JE JEDVA OSTALA ŽIVA: Pjevačica vuče ogromne traume zbog zlostavljanja, a kada čujete ko joj je MAHAO NOŽEM OKO LICA...JEZIVO!
.

Ivana Krunić je propatila tokom djetinjstva i tinejdžerskih dana jer su je maltretirale djevojčice iz blokova, gdje i danas živi.

Bivša pjevačica grupe Luna i aktuelna učesnica rijalitija “Zadruga” vuče ogromne traume jer je bila žrtva vršnjačkog zlostavljanja, što je rezultiralo time da je ona jedno vrijeme pored sebe stalno imala nekoga ko ju je čuvao i pazio da je neko ne napadne.

Jedan od ključnih razloga što je Ivana ušla u rijaliti je taj što je odlučila da pobijedi strahove iz prošlosti i suprotstavi im se.

screenshot-1

“Ivana je oduvijek bila atraktivna i ljepuškasta djevojka, od onih na koje su ljubomorne sve ostale djevojke u školi. Uvijek je bila dotjerana po posljednjoj modi, a kosa joj je bila besprijekorno sređena i dotjerana. Kao takva privlačila je pažnju dječaka i momaka, što se ostalim djevojkama nikako nije svidjelo, te su smislile pakleni plan kako da joj unište život. One su bile starije od nje, a samim tim i dosta snažnije. Klasične geto djevojke iz blokova. Jednom prilikom, kada se vraćala sa treninga, čekale su je između dva haustora i uvukle je u mrak. A onda je uslijedilo pravo maltretiranje”, ispričao je izvor blizak Ivani za “Rijaliti”.

“Jedna je držala nož i sve vrijeme je prijetila Ivani da će joj isjeći obraze ukoliko bude vrištala. Njih tri su je čupale za kosu, dok je četvrta stajala s nožem. Onda su joj otele torbicu, iz koje su sve istresle na pod i počele da lupaju i gaze nogama. Čak su joj i telefon tresnule tako da su ga polomile”, navodi izvor blizak pjevačici i otkriva čime su joj prijetile.

“Fufice mala, ovdje mora da se zna ko je glavni. Ti si niko i ništa, a mi smo kraljice. Imam da ti isiječemo lice, da ti uništimo tu ljepotu pa te nijedan više neće pogledati”, vikale su dok su ke čupale i šamarale. Bacile su je na patos i tjerale da im ljubi patike. Tada je neko naišao i nasilnice su pobjegle. Stvar je prijavljena policiji, a one nikada nisu odgovarale za svoje djelo. Čak su nastavile da prijete Ivani da će je ubiti od batina čim je budu srele samu. Nakon tog incidenta dugo nije smjela da ide sama ulicom i stalno je bila u muškom društvu”, završava izvor.

“Kroz blokove u kojima živim dinama ne možeš da prođeš, a da ničega ne plašiš. Jednom sam čak bila svjedok kada su u mom ulazu upucali dečka. Ono šta sam proživljavala u djetinjstvuje bilo je stravično. Pored mene je uvijek bio neki muškarac da me grupa djevojaka ne bi isprebijala”, rekla je Ivana pred ulazak u rijaliti.

Novi.ba/Rijaliti/Foto: Instagram

Ne propustite