Poznatom pjevaču narodne muzike POKUŠALI DA ZAPALE KUĆU! Porodica doživjela pakao! Mislili smo da ćemo živi izgorjeti...

Objavljeno:16.09.2019 - 16:04
A A A Times Arial

Pjevača Miroslava Ilića umalo zadesila tragedija!
Kako Skandal saznaje od komšija Miroslava Ilića iz Mrčajevaca, pjevaču umalo nisu spalili porodičnu kuću u selu.

miroslav

- Primjetili smo nekoliko momaka, mislim da ih je bilo trojica, oko ponoći se to desilo - započinje komšija iz Mrčajevaca i dodaje:

- Nosili su kanistere sa benzinom i upaljače. Video sam da polivaju oko kuće benzinom. Ne znam što su to radili i šta im je Miroslav kriv, ali sam siguran da su htjeli sve da spale. Srećom, sve je vidio još jedan komšija i izletio napolje. Čuo sam ga kako viče "Alo, šta radite to, bre?! Što polivate čovjeku kuću benzinom?!" Kad su ga čuli, sva trojica su se uspaničila i rezbježala. Izbjegnut je požar, ali da se sve to desilo malo kasnije kada svi spavamo, sve bi izgorjelo.

miroslav

Svarno ne znam ko bi Miroslavu hteo da naudi, i to ovdje u selu. Sva sreća da on sa porodicom tada nije bio ovdje, nego su bili u Beogradu. On je sa svima dobar, svi ga cijene i poštuju, sigurno niko iz sela nema s tim veze. Moguće da su neki huligani i vandali i da nije ništa lično, nego tako prave gluposti. U svakom slučaju, izbjegnut je požar što je najvažnije - završava komšija priču.
Izvor. republik.rs

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia