UŽASNA IGRA SUDBINE Gru pred smrt dobio ponudu da uđe u rijaliti, produkciji je imao da poruči samo jedno!

Aktuelno
UŽASNA IGRA SUDBINE Gru pred smrt dobio ponudu da uđe u rijaliti, produkciji je imao da poruči samo jedno!
.

Produkcija TV Pink među prvima je kontaktirala s popularnim muzičarem pred novu sezonu rijalitija, ali on nije želio čak ni da pregovara o uslovima svog učešća u ovom projektu.

Dalibor Andonov Gru, koji je u ponedeljak poginuo vozeći kajt na Dunavu u Zemunu, ovog ljeta dobio je ponudu da bude učesnik „Zadruge 3“.

zadrugaa

S reperom je, produkcija ružičaste imperije kontaktirala među prvim kandidatima pred novu sezonu, ali se on ljubazno zahvalio na ponudi i odbio učešće.
- Gru je volio izazove i adrenalin i bilo mu je drago što ga je produkcija televizije Pink pozvala da bude dio njihovog najvažnijeg projekta, ali on sebe nije vidio u tom formatu. Porazgovarao je sa organizatorima i rekao im da nije zainteresovan za to jer želi da bude sa sinovima i suprugom Danicom. Odmah je stavio do znanja da ne želi čak ni o uslovima da pregovara i organizatori su to ispoštovali. Porodica mu je bila na prvom mjestu i ni po koju cijenu nije želio da mjesecima bude razdvojen od njih - priča izvor blizak pokojnom reperu, koji je poginuo samo tri dana nakon što je „Zadruga“ počela.

gru4

Prema riječima Gruovog prijatelja, on je posljednjih godina imao nekoliko poziva za učešće u rijalitijima, ali ga to nije interesovalo:

- Da je ušao u taj rijaliti, kobnog dana sigurno ne bi vozio kajt u Zemunu. Međutim, njegova tadašnja odluka bila je na mjestu, jer niko nije ni mogao da zna šta može da se desi. Poslije sahrane smo pričali o tome da bi bilo dobro da je pristao da uđe u rijaliti, ali on je posljednjih godina odbijao pozive pošto sebe nije vidio kao neko ko može da bude dio te ekipe.

gru

Gru je, podsjetimo, bio učesnik rijalitija „VIP Veliki brat“ i često je u intervjuima govorio o razlozima zašto sebe više ne vidi u takvim programima.
- Ne bih ušao opet u rijaliti, iako sam prije mjesec dana dobio poziv. Jednom sam probao, video kako to izgleda, i to je dovoljno. Jedina stvar koja bi me motivisala da uđem jeste ogroman novac, ali s obzirom na to kako rijaliti danas izgleda, taj ogroman novac ne postoji - istakao je Gru svojevremeno.

Dalibor Andonov Gru jednom prilikom je gostovao u rijalitiju „Parovi“, a njegov kratki boravak u vili u Zemunu ostao je zapamćen po tome što se potukao sa bivšim fudbalerom Sašom Đanijem Ćurčićem. Njih dvojica su se pozdravili tokom žurke, na kojoj je reper bio specijalni gost, a nakon što je Gru izašao iz kuće, Đani je počeo da ga vređa. Gru se tada nalazio kod drugara u stanu i, kada je čuo šta fudbaler priča u prenosu uživo, odmah se vratio kako bi se raspravio sa Ćurčićem, pa je došlo i do fizičkog obračuna.

 

Reper je kasnije izjavio da je u „Parovima“ gostovao zbog prijatelja iz produkcije i da mu nije jasno zašto ga je Gru je 2009. bio učesnik VIP „Velikog brata“. U rijalitiju je dobro i zlo delio sa Tijanom Stajšić, Mirom Škorić, Miom Borisavljevi, Milanom Muminim, Mikijem Đuričićem, Nenadom Čankom, Filipom Kapisodom. On je, tada, podsetimo, najviše pričao o ronjenju i otkrio da je jednom prilikom malo falilo da se udavi, jer je boca sa kiseonikom bila prazna dok je on bio na dubini od nekoliko metara.
Izvor. alo.rs
 

Ne propustite