IZBODEN ZET Nataše Bekvalac: NJENA PORODICA U STRAHU, plaše da neće stati na ovome

Aktuelno
IZBODEN ZET Nataše Bekvalac: NJENA PORODICA U STRAHU, plaše da neće stati na ovome
.

Primljen je u UC Kliničkog centra Vojvodine sa brojnim posekotinama po tijelu, kontuzijom glave i ubodnim ranama obje potkolenice
Sportista Damir Dado Mihajlović (37) iz Novog Sada, koji je izboden nožem juče oko 14 sati u Novom Sadu u Ulici Miše Dimitrijevića ispred jednog kafića, zet je pjevačice Nataše Bekvalac. Mihajlović je muž Bekvalčeve sestre od tetke Jelene Mrkić. On je bivši šampion SBC organizacije, jedan od prvih srpskih MMA boraca, priznatih na međunarodnom nivou.

sportisat
 
- Mihajlović je s drugarom sjedio u kafiću svog brata kada se iznenada najprije verbalno sukobio sa napadačem koji je sjdio za susjednim stolom. Sukob se nastavio ispred lokala, kada su se Mihajlović i još jedan muškarac potukli.

Međutim, ubrzo su došla još dvojica muškaraca, pa su i oni nasrnuli na MMA borca. Jedan od te trojice ga je udario pepeljarom, nakon čega se Mihajlović srušio. Ovaj ga je potom udario još nekoliko puta, a potom je izvukao nož i zario mu ga nekoliko puta u noge. Poslije toga napadači su pobjegli - navodi izvor Kurira iz istrage.

hitna

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mjesta i ranjenog muškarca prevezla u Urgentni centar KC Vojvodine.

- Primljen je u UC Kliničkog centra Vojvodine sa brojnim posjekotinama po tijelu, kontuzijom glave i ubodnim ranama obe potkolenice. Pacijent je poslije kompletne dijagnostike i blagovremene hirurške obrade rana zadržan u UC radi konzervativnog tretmana i opservacije - rekao je Siniša Knežević, PR KCV.

Za napadačima se i dalje traga.
Izvor:blic.rs

Ne propustite