NATAŠA BEKVALAC UDAJE SE ČETVRTI PUT! Poslije vaterpoliste, rukometaša i IT stručnjaka, EVO KO JE NOVI MUŠKARAC!

Show
NATAŠA BEKVALAC UDAJE SE ČETVRTI PUT! Poslije vaterpoliste, rukometaša i IT stručnjaka,  EVO KO JE NOVI MUŠKARAC!
.

Nataša Bekvalac kaže da nije odustala od ljubavi i da će se udati i četvrti put! Poslije kraha tri braka - sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, nekadašnjim rukometašem Ljubom Jovanovićem i košarkašem Lukom Lazukićem, lijepa Novosadanka voljela bi da još jednom stane pred oltar.

520441-natasa-bekvalac-ls

"Kad se pojavi pravi muškarac, ponovo ću se udati! Naravno, ne možeš kuću da gradiš od krova i da razmišljaš o braku, a da nemaš partnera pored sebe. I dalje vjerujem u ljubav, kada bih prestala, to bi za mene bilo poražavajuće i ne bih imala volju za životom", rekla je pop zvijezda.

Ona dodaje da joj je važno da njen budući muž bude dobar, duhovit, ali i lijep.

natasa-2

"Sva tri muža su mi bili lijepi muškarci. Sama sam ih birala. Izrodila sam lijepe i pametne djevojčice. Pomalo su i lude, ali to je na mene", priča pjevačica. Nataša tvrdi da ne žali ni zbog jedne svoje odluke, iako je u aprilu 2018. godine pretrpjela nasilje od Lazukića, koji je zbog toga osuđen na osam mjeseci uslovno, sa rokom provjere od tri godine. Ne kajem se ni zbog čega. Ne volim pretjerano da gledam unazad, zato što znam da ne mogu ništa da promjenim. Izgubila bih energiju, snagu, vrijeme, a njih mogu da iskoristim mnogo kreativnije, ljepše, mogu da usrećim ljude oko sebe

natasa-bekvalac-sudjenje-stefan-stojanovic-01

Stvari se uvek dešavaju onako kako treba, i ako je sve ovo trebalo da se djesi, vjerovatno je to dobro za mene - smatra BekvaIčeva.

Pop zvjezda stala je 2006. prvi put pred oltar sa bivšim vaterpolistom Dačom lkodinovićem i provela je sa njim pet godina. Četiri godine nakon kraha prvog braka, udala se za bivšeg rukometaša Ljubu Jovanovića, ali su martu 2017. objavili da se razvode. U septembru iste godine vjenčala se sa Lukom Lazukićem, od kog se trenutno razvodi.

(Kurir.rs)

Ne propustite