SAMO ŠTO SU SE VJENČALI, MILIJANA NAPUŠTA MILOJKA: Evo zašto ga ostavlja, SVI U ŠOKU

Show
SAMO ŠTO SU SE VJENČALI, MILIJANA NAPUŠTA MILOJKA: Evo zašto ga ostavlja, SVI U ŠOKU
.

Milijana i Milojko Božić izgovorili su sudbonosno „da“ prije manje od nedjelju dana, a uprkos činjenici da su mnogi bili protiv njihove veze, novopečeni bračni par Božić ne mari za negativne komentare.

Međutim, da li će u braku da im cvetaju ruže ili će se ubrzo rastati, kao i da li će dobiti dijete, otkrio je za VIP magazin astrolog Dušan Veličković.

- Milijana i Milojko su prošli golgotu dok nisu ispunili svoj cilj i vjenčali se. Narod može da priča šta god hoće, ali njih dvoje su stvarno zaljubljeni i njihovo horoskop se savršeno poklapa. Uprkos razlici u godinama, oni su se zavetovali jedno drugom na vječnu ljubav i to je sudbina. Milijanin retrogradni Merkur ukazuje na to da su oni sudbinski povezani u nekom prošlom životu i da je stupanje u ovaj brak karmičan - priča Veličković i dodaje:

miljana

- Mlada ljepotica ima Veneru u Vodoliji i to pokazuje da je ona cijelog života maštala da nađe muškarca koji je imao brak iza sebe, odnosno nekog ko je već iskusan na tom polju. Ona je tražila za sebe nekoga ko je razveden, ali i situiran. Pošto je imala veoma loš odnos s ocem, Milijana je tražila partnera koji će joj pružiti sigurnost, psihičku i novčanu stabilnost, ali i nekog ko će uvijek da joj pruži i pravi roditeljski savet. To je našla u Milojku - kaže Veličković i dodaje:

- Ono što je specifično za njih jeste da su oboje profitirali u ovom odnosu. Ona je našla lovu i sigurnost koja joj je nedostajala, a on je našao ljepoticu da mu jača ego i osobu koja će da se stara o njemu do sudnjeg dana - tvrdi Veličković i dodaje da je još rano da im se prognozira razvod, ali da sljedeća godina može biti kritična za golupčiće.

milijana-ras
 
- Njima bi najbolje bilo kada bi se preselili iz Pilatovića u našu prestonicu ili u inostranstvo. Mogli bi da unovče svoju priču, a bili bi mnogo srećniji kada bi otišli u veću sredinu gdje bi naišli na razumevanje okoline. Kod Milijane u horoskopu je zapisan život u velikom gradu, kao što je Beograd ili Beč, a ona će to i ostvariti, samo je pitanje da li će biti sama ili sa Milojkom. Ova godina je za njihov brak povoljna, međutim kriza može da nastupi već naredne godine zbog Milojkovog zdravlja. Naime, on će imati probleme, a pitanje je koliko će njegova mlada supruga to moći da podnese. Ukoliko prežive taj lom oko zdravlja, njih dvoje se neće razvesti brzo, ali ukoliko bude drugačije, vrlo brzo mogu da se rastanu - kaže astrolog za VIP i objašnjava da ni Milijana ni Milojko ne žele decu.

- Svi znaju da starac ispunjava svoje bračne obaveze, ali oboje se paze. Naime, ona još nije spremna da bude majka, dok Milojko nije u dobrom fizičkom stanju da bi mogao da pazi na dijete - završava Veličković.

(Alo.rs)

Ne propustite