ALEKSANDRU PRIJOVIĆ PITALI DA LI JE POZNAVALA GRUA, njene riječi su sve potresle: Vidjela sam ga jednom, EVO ŠTA JE ČULA O NJEMU!

Aktuelno
ALEKSANDRU PRIJOVIĆ PITALI DA LI JE POZNAVALA GRUA, njene riječi su sve potresle: Vidjela sam ga jednom, EVO ŠTA JE ČULA O NJEMU!
.

Dalibor Andonov Gru poginuo je tokom vožnje kajta u Zemunu kod Nautičkog kluba kada je upao u vodu, a nema ko nije bio potresen tužnom viješću. On je bio zavisnik od adrenalina i volio je ekstremne sportove, a jedan od njih mu je na kraju došao glave.

Vijest o pogibiji Dalibora Andonova Grua juče je duboko potresla javnost u Srbiji, koja i dalje ne može da se pomiri s činjenicom da je reper nastradao na tako tragičan način.

gruuu

– Imala sam prilike da ga upoznam i, pravo da vam kažem, potresla me je ta informacija. Znam da je bio sportista i to što se desilo, na takvom jednom mjestu gdje je on negdje bio uvijek svoj, što bi se reklo, ali… Ovaj odozgo ne bira, tako da šta da kažem… Teška godina, svakako – priznala je s knedlom u grlu Ilda Šaulić, čiji je otac Šaban Šaulić poginuo početkom februara ove godine.

ilda-saulic-zapanjila-instagram-u-izdanju-u-kom-je-nikad-nismo-videli-pevacica-u-kratkoj-suknji-i-najmodernijim-patikama-odusevila-sve-foto-678890749

Foto: Kurir.rs

– Imala sam prilike da ga upoznam, jednom negdje, možda na nastupu, ali se nismo često sretali… Čula sam sve najljepše o njemu, kad god se on negdje spomenuo – ljudi su ga zaista voljeli i ovim putem izjavljujem saučešće njegovoj porodici. Jako žalosno, za tako mladog čovjeka – rekla je Aleksandra Prijović sa knedlom u grlu.

prijovic

– Nismo se družili, ali sam ga poznavala i jako mi je teško. Šta da kažem… Nismo imali priliku da sarađujemo, par puta smo se vidjeli, pozdravili, ali u svakom slučaju družili se – ne družili se, svakako je velika tragedija, to što se desilo, i baš sam danas zatečena ostala – rekla je Marina Visković.
 

Ne propustite