KARLEUŠA ĆE POLUDJETI KAD ČUJE, DARKO LAZIĆ STAO PRED KAMERE I OVO IZJAVIO: Ovo mu neće oprostiti! (FOTO)

Show
KARLEUŠA ĆE POLUDJETI KAD ČUJE, DARKO LAZIĆ STAO PRED KAMERE I OVO IZJAVIO: Ovo mu neće oprostiti! (FOTO)
.

Darko Lazić nedavno je nastupio na najposjećenijem "Music Week festivalu" pred beogradskom publikom koja ga je dočekala ovacijama zbog čega je on bio presrećan.

darko-lazicig

Foto: Instagram

Ovo je ujedno bio Darkov prvi nastup nakon nezgode koja ga je zadesila, a kako je Lazić istakao, izuzetna čast mu je bila što je nastupao nakon velike zvijezde Ace Lukasa.

lazic

Foto: Instagram

Darko je za emisiju "Eksluzivno" istakao da je Lukas izašao na binu da ga pozdravi i da mu čestita, te da mu je njegova podrška veoma bitna, kao i to da od njega uči.

- Naravno da sam ponosan, to je ipak velika odskočna daska za mene. Najveći koncert u mojoj karijeri do sada. Bila mi je čast i zadovoljstvo da nastupam pred publikom i što sam pjevao tu sa mnogobrojnih zvijezdama poput Ace Lukasa i Harija Mata Harija. Što se tiče Ace Lukasa, meni je zaista drago što je on izašao na binu da mi čestita i da me pozdravi. Aca Lukas pjeva drugačiju vrstu muzike, ali mislim da imamo sličnu energiju. Lukas ima odličnu komunikaciju sa publikom što ja gledam i učim od njega - rekao je Darko.

Budući da je poznato kako Jelena Karleuša već neko vrijeme vodi rat sa Acom Lukasom, vjerujemo kako joj se ova izjava neće niti malo svidjeti.

Ne propustite