Sorajina prijateljica ulazi u reality prepun njenih suparnica: Ona je ispričala da su ove zadrugarke lahkog morala, a onda su je pretukle i odrezale kosu! STRAŠNO!

Show
Sorajina prijateljica ulazi u reality prepun njenih suparnica: Ona je ispričala da su ove zadrugarke  lahkog morala, a onda su je pretukle i odrezale kosu! STRAŠNO!
.

Za otprilike dva tjedna u Srbiji će se početi prikazivati treća sezona reality showa "Zadruga", a tamošnji mediji tjednima nagađaju tko je potpisao ugovor s Pink TV-om da se pojavi pred kamerama.

Jedna od novih sudionica navodno je Tara Simov, influencerica i starleta koja je prijateljica Soraje Vučelić.

screenshot-9

U srpskoj je javnosti Tara Simov poznata otprije. Naime, svojedobno se družila i bila bliska s bivšim sudionicama realityja i starletama, od kojih su se neke našle na popisu zaposlenica svodnika Mihajla Maksimovića.

O njihovom poslu, odnosno prostituiranju Tara je javno govorila, a zbog toga je i trpjela posljedice. Tara je bila prijateljica s Minom Vrbaški, koja je sama u realityju priznala da se bavila prostitucijom, Anom Korać i Anđelom Mitkovski, koja je poznata pod nadimkom Veštica.

korac-1

Nju je prozvala na svom Instagramu, gdje je napisala da je Anđela snimala pornografske filmove.

"Kad sam shvatila da je prostitutka, prekinula sam druženje, ali ona me sačekala ispred zgrade i pretukla. Odrezala mi je kosu, unakazila me, jedva sam se spasila. Završila sam na hitnoj pa kod psihologa kod kojeg i dalje idem jer imam strah od te djevojke. U jednom periodu čak sam se krila od nje u Sigurnoj kući. Tamo su me pitali znam li još neku djevojku koja je u životnoj opasnosti i ja sam rekla da znam Minu Vrbaški. Kasnije su je kontaktirali, a što se dalje događalo nisam upućena.

Primijetila sam da se Mina bavila prostitucijom, ali tad nismo prestale druženje jer sam ja bila klinka koja se nije u to baš najbolje razumjela. Vidjela sam da spava sa starcima starijim od 70 godina i pitala sam je tada što će joj to u životu, a ona se pravdala kako ni ona ni njezina obitelj nemaju novca pa zato to radi. Ona i ja smo se jednom potukle, nasrnula je na mene iz čista mira ispred splava, ali poslije smo prešle preko toga i nastavile druženje", ispričala je Tara svojedobno za magazin "Svet".

screenshot-11

Međutim, kasnije je i s Minom prekinula druženje. Tara je u trenutku kad su je pretukli imala samo 17 godina, a s Anđelom i Minom počela se družiti kad je imala 15-16 jer je, kako je ispričala, htjela imati slavne prijateljice da bi dobila što više pratitelja na društvenim mrežama.

"Mina je u wc-u kluba tražila 35 za seksualne usluge, to su mi pričali momci koji je poznaju. Ona je bila i s reperom Gazda Pajom, doslovno ga je proganjala. Željela je pod svaku cijenu da bude u njegovom spotu", rekla je o Mini Vrbaški, bivšoj prijateljici.

Tara je sad prijateljica sa Sorajom Vučelić, koju je upravo Mina pred kamerama optužila da se bavi prostitucijom, nakon čega joj je starleta prijetila.

screenshot-12

"Točno je da ulazim u 'Zadrugu 3'! Blago rečeno, napravit ću ludnicu. O honoraru ne smijem pričati, ali ja sam zadovoljna. Raskrinkat ću prostitutke", rekla je Tara za srpske medije, koji pišu kako će dobivati 1000 eura tjedno.

Novi.ba/Svet/Foto: Instagram

Ne propustite