MAJKA DOŠLA SA BEBOM NA PLAŽU, PA URADILA UŽASNU STVAR: Zbog njenog poteza morali su da ZATVORE PLAŽU ZA JAVNOST

Šokantno!
MAJKA DOŠLA SA BEBOM NA PLAŽU, PA URADILA UŽASNU STVAR: Zbog njenog poteza morali su da ZATVORE PLAŽU ZA JAVNOST
.

Majka sa djetetom izazvala je takav skandal da je plaža zatvorena za javnost.

Ostrvo Borakaj jedna je od najtraženijih letnjih destinacija, makar što se tiče Filipina. Iz godine u godinu broj turista raste, međutim, nakon ovog incidenta, jedna od najpopularnijih plaža zatvorena je za javnost.

Dogodilo se to da je majka iz Kine sa djetetom u pelenama ušla u plićak, djetetu skinula pelenu, oprala mu inti.mne dijelove, a onda prljavu pelenu zakopala u pesak!

pelena

(Foto: Printscreen)

Kako se na snimcima vidi, posjetioci sa plaže zapanjeno su gledali u majku koja se nije obazirala na njih, niti u svojim postupcima vidjela išta pogrešno.

Međutim, kako javljaju lokalni mediji, plaža je kasnije zatvorena za javnost zbog čišćenja. Pelenu su našli, uklonili, testirali vodu, utvrdili da je bezbjedna i ponovo pustili ljude na kupanje.

djevojka

(foto: Printscreen)

Ono što je žena uradila protivno je lokalnom zakonu, a Bernadet Romulo Pujat iz Odeljenja za životnu sredinu i prirodne resurse Filipina najavila je da, iako je snimak mutan, pa policija još uvijek nije identifikovala majku, radi se na tome i kažu da će biti propisno kažnjena.

Ne propustite