FARMERKE KOJE IZDUŽUJU NOGE BIT ĆE HIT OVE JESENI I ZIME: Sve žene će ih obožavati!

Moda i ljepota
FARMERKE KOJE IZDUŽUJU NOGE BIT ĆE HIT OVE JESENI I ZIME: Sve žene će ih obožavati!
.

One su popularne sada, a u kombinaciji sa čizmicama kada nastupi hladno vrijeme, daju nepogrešiv stil...

Iako su već neko vrijeme u modi, mnogi nisu svjesni prednosti jednog modela farmerica u koji se trenutno i najviše isplati uložiti.

Riječ je o farmericama sa nogavicama tri-četvrt dužine koje laskaju nogama bolje od ijednog drugog modela jer skreću pažnju na njihov najuži dio, odnosno zglobove.

screenshot-4-1000x0

(foto: Instagram)

U kombinaciji sa cipelama sa visokom potpeticom efekat je još bolji, dok će model farmerica sa visokim strukom vizuelno stanjiti cijelu figuru.

S obzirom na to da nisu potpuno dugačke, idealni su izbor i za prohladne ljetnje večeri, a kupite li ih sada, možete nastaviti da ih nosite sve do kraja jeseni.

Nastavite ih nositi i tokom zime u kombinaciji sa čizmama koje će ipak malo umanjiti njihov laskavi efekat.

screenshot-5-1000x0

(foto: Instagram)

Što se tiče širine njihovih nogavica, izaberite onu koja najbolje ističe vaše prednosti i prekriva mane. Na primjer, ženama sa jačim bedrima najbolje će pristajati farmerice sa ravnim nogavicama, dok ćete dojam ženstvenih oblina stvoriti u nešto užem modelu sa nogavicama koje se šire prema dnu.

Na vama je i odabir njihove boje, s čime je gotovo nemoguće pogriješiti jer pravilo da se ljeti nose svijetle, a zimi tamnije farmerice već odavno ne vrijedi.

screenshot-2-1000x0

(foto: Instagram)

Ne propustite