CIJELA SRBIJA U ŠOKU, POGLEDAJTE ŠTA JE KIJA KOCKAR URADILA NA NASTUPU PRED MALOLJETNOM DJECOM: Niko nije mogao vjerovati, UZELI MOBITELE I SNIMALI JE! (FOTO)

Show
CIJELA SRBIJA U ŠOKU, POGLEDAJTE ŠTA JE KIJA KOCKAR URADILA NA NASTUPU PRED MALOLJETNOM DJECOM: Niko nije mogao vjerovati, UZELI MOBITELE I SNIMALI JE! (FOTO)
.

Pobjednica Zadruge 2 Kristina Kija Kockar iskoristila je svoju popularnost nakon učešća u realitiju, te se otisnula u muzičke vode.

kija3kija3kija3F

Foto: Instagram

Ona je prije nekoliko dana održala nastup u jednoj diskoteci u Crnoj Gori, a kako tvrdi izvor Republike, otkopčala sako i počela da igra kao da je na šipci dok su je iz prvog reda mahom posmatrala maloljetna lica.

kija2kija2

Foto: Instagram

- Kija na svojim nastupima pored sebe ima igračice, a kako uvijek želi da se pokaže u što boljem svjetlu, odnedavno je počela sve manje garderobe da nosi kako bi na sceni izgledala što provokativnije. Ona se sa svojim PR timom konsultuje oko svega, a sama je dala predlog da počne da nosi izazovnije odevne kombinacije jer smatra da ima šta da pokaže. Ona je u jednom klubu u Igalu došla u šarenom neon kostimu, ali to nije bio autfit za cijelo veče - rekao je izvor za Republiku koji se našao na licu mesta.

kija3

Foto: Instagram

Kristina je planirala da u drugom satu nastupa iznenadi okupljene, pa je u jednom trenutku otkopčala gornji dio. Kristina je igrala kao da je u st*iptiz-baru, držala se za stalak mikrofona i uvijala oko njega pred djecom koja su nastup posmatrala iz prvih redova, navodi Republika.

Djeca su bez daha gledala u Kiju, pa su je snimala iz prvih redova mobilnim telefonima, a Kockareva se ponašala kao da je nije bilo briga što pred djecom igra razgolićena, pa je i sama u jednom trenutku krenula da se snima i klipove objavljuje na društvene mreže - priča sagovornik za Republiku i dodaje:

kija4

Foto: Instagram

- Uvijala se oko stalka za mikrofon kao strip*izeta dok su je djeca snimala i dozivala. Umjesto da pjeva, ona takav primjer daje djeci. Izbaciš grudi, igraš ko go-go igračica i kao baviš se pjevanjem, grozno - kaže izvor za Republiku.

(Republika.rs)
 

Ne propustite