ANDREANA ČEKIĆ OTVORENO O PREVARI: Da je bio sretan u svom braku, tu ne bi pomogla ni Kim Kardašijan da ju je sreo!

Show
ANDREANA ČEKIĆ OTVORENO O PREVARI: Da je bio sretan u svom braku, tu ne bi pomogla ni Kim Kardašijan da ju je sreo!
.

Andreana Čekić nije ni slutila kada se udavala za Ivana Miladinovića da će do razvoda uopšte doći, a tek i da će biti ovako turbulentan. Kako ističe, žena uvijek zna kada je voljena, kao i prevarena, a samo je stvar na njoj da to prepozna i prizna sebi.

andreana1-1000x0

Foto: Instagram

-Ja sam stavila tačku na naš brak zbog sebe, da bih ja bila sretna, jer sam počela da budem jako nesretna. Svaka žena zna i kad je prevarena i kad je voljena i kad nije. Samo je stvar na njoj da to prepozna i prizna sebi. Bolja ponuda od mene nema. Ako misliš da je to Gabrijela Pejčev, onda je to njegova bolja ponuda. Što se tiče njegove sadašnje veze, to je veza, onako… koja traje malo duže, a ne otkad smo mi odvojeni. Ja sam to i znala, samo nisam imala dokaze. On je svoj telefon vješto krio i prvo to ti je jedan znak– rekla je Andreana. Povodom Ivanovog obraćanja medijima takođe je imala šta da kaže.

andreana1

Foto :Instagram 

On je neko ko mnogo hvali sebe bez ikakvog pokrića. Ja sam lijepo i napisala na Instagaram onu moju objavu, da je on veliki manipulator, i kad je čuo tu izjavu pisao mi je da ga ne pljujem po medijima-tvrdi Andreana.

Marka, svog sadašnjeg dečka je, kaže, upoznala kasnije, tak oda što se nje tiče, to što se priča da je ženu ostavio zbog nje a da o djetetu ne vodi računa – za nju “ne pije vodu.”

andreana15

Foto: Instagram

-Ja sam Marka upoznala kasnije. Ja svog muža varala nisam. Da je Marko bio sretan u svom braku, tu ne bi pomogla ni Kim Kardašijan da ju je sreo-zaključila je ona.

Ne propustite