DRAMA NA PINKU, MILJANA KULIĆ UŽIVO U EMISIJI BACALA STOLICU I HISTERISALA: Voditelj pretrnuo od straha (VIDEO)

Show
DRAMA NA PINKU, MILJANA KULIĆ UŽIVO U EMISIJI BACALA STOLICU I HISTERISALA: Voditelj pretrnuo od straha (VIDEO)
-

Sinoć je Miljana Kulić bila gost emisije "Narod pita". Postavio joj je niz zanimljivih pitanja koja zanimaju čitavu javnost. 

miljana

Nakon video klipa koji je pušten u kom se jasno vidi Miljanina žestoka svađa sa Lunom Đogani na temu njenih emocija prema pjevaču Slobi Radanoviću, Kulićeva je prokomentarisala situaciju. Potom je demonstrirala Lunino ponašanje, histerisanje i rasprave koje je imala sa svojim partnerima, ne bi li u očima naroda bila žrtva, kako je Kulićeva rekla.

Kada je ustala i bacala stolicu, svi u studiju su zanijemeli, dok je voditelj prokomentarisao da se uplašio u tom trenutku. 

miljana4

Foto: Alo.rs

- I Luna i Sloba su znali na čemu su sa mnom. Ljudi moraju da shvate da stav o nekim stvarima ne menjam, ja komentarišem ono što vi plasirate. Na osnovu toga, ja gledaocima vjerujem, niko ne bi postavio neko nebulozno pitanje. Poslije svi imaju amneziju ili demantuju. Onda vide klip i ne znam kako ih nije sramota da obmanjuju narod i voditelje. Nikad neću da zaboravim koliko je Suzana lagala, nikad se ona ne sjeća. Naravno da je Sloba kriv, Kija je bila u braku, a Luna se uplela u sve to - rekla je Miljana pa dodala:

miljana

- Nema veze to što je uradila, ali osjećam gorčinu kad sam vidjela da je majka u svemu tome podržava. Sloba Radanović je biseksualac, a Mirko je gej. Sloba je oženio Kiju kada je Mirko oženio Gagu. Poslije se u "Zadruzi" prao, a Mirka je ostavila Dragana preko noći kada je shvatila sve. Ja imam pravo na svoje mišljenje. Luna je čista patetičarka: ,"Izvedite me odavde, neću da budem povrijeđena, majko, majko". Jadna ona, nema sreće u ljubavi - rekla je Miljana.

 

Ne propustite