STARLETA PROŠETALA U TRENERCI I BEZ ŠMINKE: Ovo je pravo lice Kim Kardašijan, dokaz da šminka čini ČUDA!

Show
STARLETA PROŠETALA U TRENERCI I BEZ ŠMINKE: Ovo je pravo lice Kim Kardašijan, dokaz da šminka čini ČUDA!
.

Rijaliti zvijezda poznata je kao neko ko čini sve zarad savršenog izgleda, al kada je nedavno Kim Kardašijan u Santa Moniki izašla na večeru sa suprugom, reperom Kanjeom Vestomiznenadila je mnoge.

kim-i-kanye

Foto. Instagram

Najnovije paparaco fotografije pokazuju ono što je Kardašijanova krila – kako izgleda bez šminke. Komentari su gotovo isti – iza tone pudera kakvu je viđamo u javnosti i bez Fotošopa ona se ipak ne može pohvaliti savršenim izgledom. Jer i Kim je, kad se ne prepusti višesatnom sređivanju stručnjaka, sasvim obična žena sa bubuljicama i podočnjacima.

screenshot-3

Foto: Instagram

Rijaliti zvijezda se očigledno nije nadala paparacima ispred restorana čim je prošetala u izdanju koje nije karakteristično za nju.

Obično su sve oči uprte u najstariju sestru klana Kardašijan gdje god da se pojavi, a besprekoran izgled oduvijek joj je bio na prvom mjestu. Međutim, dešava se da se i opusti, pa ne stavi ništa od šminke na svoje lice i obuče običnu široku trenerku.

kanje

Foto: Insatgram

Ona nije reagovala srčano kada je ugledala paparace, ali je zato njen suprug Kanje bio opušteniji. Sve vrijeme je išao pored Kim i otvorio joj vrata automobila, čime je pokazao da je džentlmen.

Ono što je primjetno jeste da ima steznik oko šake, ali je nepoznato kada i gdje je povrijedio ruku.

kim1

Foto: Instagram

Inače, tridesetosmogodišnja Kim se redovno hvali onim čime raspolaže. Na društvenim mrežama slika svoje obline, koje, doduše, ima zahvaljujući plastičnom hirurgu. Ona se već osam godina bori s psorijazom, koja se proširila i po tijelu, pa i na nogama ima rane.

Novi.ba/Express

Ne propustite