ĐOGANI ŽESTOKO ISPROZIVAO AMIDŽIĆA, KAD VIDI OGNJENOV ODGOVOR POKRIT ĆE SE UŠIMA: Voditelj ga spustio samo jednom porukom!

Show
ĐOGANI ŽESTOKO ISPROZIVAO AMIDŽIĆA, KAD VIDI OGNJENOV ODGOVOR POKRIT ĆE SE UŠIMA: Voditelj ga spustio samo jednom porukom!
.

Denser Đole Đogani žestoko je opleo po voditelju Ognjenu Amidžiću! Naime, on je objasnio zašto je, navodno, odbio da gostuje u emisiji koju popularni voditelj godinama vodi svakog utorka na televiziji Pink. 

ognjen

(foto: Dragan Kadić)

- Ukoliko neko od gostiju odbije da odgovori na neko pitanje, Ognjen mu kaže da pojede tamo neko g*vno ili šta već. To nikome nije smiješno ni zanimljivo. Od emislije pravi sprdačinu, a ne program koji treba da bude zanimljiv i zabavan gledaocima. U emisiju treba da odem da bih promovisao svoju muziku i pjesme, a ne da moja supruga Vesna i ja odgovaramo na pitanja o privatnom životu. Ukoliko bi se desilo da ne odgovaramo na neko lično pitanje, on bi nam dao da pojedemo tamo neko sr*nje, koje je on smućkao. To mi ne pada na pamet - rekao je Đole.

1djole-rph

(foto: Facebook)

Voditelj je imao odgovor na ovo, te je spustio densera nikad jače tako što je proslijedio njegovu poruku.

- Da li postoji mogućnost da budemo u emisiji kod tebe i pustimo naš novi spot? Senida je radila pjesmu. Javi mi da znam - napisao je Đole u poruci koju je Amidžiću poslao 12. jula.

ognjentelegraf

(foto: Telegraf)

Ne propustite