PANIKA NA SNIMANJU SPOTA ATRAKTIVNE PJEVAČICE! NESTALI DIJAMANTI VRIJEDNI MILION EURA! (VIDEO+FOTO)

Show
PANIKA NA SNIMANJU SPOTA ATRAKTIVNE PJEVAČICE! NESTALI DIJAMANTI VRIJEDNI MILION EURA! (VIDEO+FOTO)
.

Sve je uradila kako bi spot ispao što kvalitetniji, ali nije ni slutila da bi sam spot mogao da je košta i dvostruko više nego što je planirala.

Za svoj visokobudzetni spot za novu pjesmu "Tebi srećan put" , pjevačica Katarina Didanovic je izabrala samo najbolje, pa se u nekim od scena pojavljuje glumac koji u ruci ima dijamante vrijedne nekoliko miliona evra. 

onzk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwvrjn01eqv8votywywi1mwy3ngflyza4ntuxytqwnjjinjk2ngq3mteuanbnkzmczqooaieaaq

Foto: Printscreen

Medjutim, ekipa koja je radila iza kamere, rijesila je da se grubo našali sa pjevačicom, pa je sakrila dragulje.

,,Kada smo odlučili da nam na snimanju budu pravi dijamanti, znali smo da je to velika odgovornost. Svaku pauzu na snimanju koristila sam da proverim da li su u kutiji, u kojoj smo ih čuvali, ali jednom prilikom nisam ih tamo zatekla. Posto je ekipa sa snimanja vidjela koliko sam se zabrinula, odlučili su da mi kažu da je riječ o šali, a kada sam vidjela krajnji proizvod sve se brzo zaboravilo.“ - otkrila je Katarina. 

15979410f33e17da6d9f030a71813bd3

Foto: Printscreen

Nedavno je na njenom Instagram profilu otkrila da je poslije dužeg vremena sretna u ljubavi, ali o tome nije zeljela da govori. Kako smo mi saznali u pitanju je grčki milijarder.

Premijerno uživajte u njenoj novoj pjesmi TEBI SRECAN PUT, za koju smatra najambicioznijim projektom u karijeri

Novi.ba/Puls

Ne propustite