SVAKO TI SE NUDI, POSTALA SI MIT: Duško Tošić uz poklon od milion eura zapjevao Karleuši!

Show
SVAKO TI SE NUDI, POSTALA SI MIT: Duško Tošić uz poklon od milion eura zapjevao Karleuši!
.

Duško Tošić je iznenadio suprugu Jelenu Karleušu kad ju je na proslavi njenog 41. rođendana zamolio za ples uz pjesmu “Koketa”!

Pjevačica je u subotu uveče za porodicu i prijatelje upriličila slavlje u jednom beogradskom restoranu, gdje je fudbaler otkrio supruzi da joj je naručio jahtu od čak 800.000 eura. Ako je suditi po tekstu pjesme koju joj je pjevušio, izgleda da se Duško na tom poklonu neće zaustaviti!

1-28

– Kad su se sa zvučnika čuli stihovi pjesme “Koketa” Srđana Jula, supružnici su počeli da đuskaju na oduševljenje svih prisutnih, a naročito njihovih kćerkica Atine i Nike, koje su im se pridružile. Duško je s osmijehom Jeleni pjevušio stih tog hita: “Izazivaš vješto, koketa si, mrak, namiguješ brzo, tebe želi svak… Hoću samo tebe, za tebe samo znam, reci mi šta želiš, sve ću da ti dam” – priča izvor blizak bračnom paru, koji je bio na rođendanskoj proslavi, piše Espreso.rs.

Pored Jeleninog oca Dragana i polubraće, slavlje su uveličale i brojne zvanice sa estrade. Među najveselijima bila je Dara Bubamara, a tu su bile i Ana Bekuta, Mira Škorić i bivša žene Ace Lukasa Sonja Vuksanović.

screenshot-2

– Jeleni želim više smijeha i snage. Hrabrosti ima, bori se kao lavica i dobro se nosi sa životnim problemima. Želim da joj prođu ova loša vremena i da joj od ovog rođendana krene sve nabolje – kaže Bekuta i dodaje da joj nije bilo lako da se odluči za poklon svojoj drugarici:

– Šta njoj kupiti kada sve ima?! Glava me je zaboljela od razmišljanja. Konačno sam, poslije dužeg vremena, našla neku sitnicu i nadam se da joj se se dopala.

Novi.ba/Espresso/Foto: Instagram

Ne propustite