ODMAH SKINITE ČARAPE I POGLEDAJTE: Ako vam je ovaj prst DUŽI OD PALCA, to nije slučajno, EVO ŠTA TO GOVORI!

Objavljeno:19.08.2019 - 17:20
A A A Times Arial

Izgled vaših nožnih prstiju govori nešto o vama,a riječ je o dužini prstiju i tome na kakve osobine to može da ukazuje.

screenshot-10-2
Veliki palac – Ukoliko imate veći palac, to može značiti da ste veoma vesela osoba.  Također ste veoma kreativni, pametni.

Drugi prst

1

Ako vam je drugi prst veći od ostalih, to može značiti da ste vi osoba koja ima liderske sposobnosti. Veoma ste snalažljivi i odgovorni.  Ambiciozni ste i težite da ostvarite ciljeve koje ste sebi zacrtali.

Srednji prst

2

Ako vam je srednji prst veći od ostalih, to može značiti da ste veoma snalažljivi, a isto tako da težite savršnestvu.  Želite da radite poslove što bolje. To je uredu, ali ne trebate težiti savršenstvu jer ništa nije savršeno.

Četvrti prst

3

Ukoliko vam je četvrti prst veći od ostalih, to znači da ste veoma osjećajna osoba i da se privrženi porodici koja vam je na prvom mjestu.

Mali prst

Ako vam je mali prst dug, to može značiti da ste vesela osoba, opuštena, ali i da ste nezreli.  Niste baš odgovorni. Avanturista ste također.

Novi.ba/Dnevnevijesti/Foto:Profimedia

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia