EKSKLUZIVNE SLIKE, FILIP ŽIVOJINOVIĆ UHVAĆEN U NOĆNOM PROVODU: Pio skupa pića, a za stolom bila i JEDNA ŽENA!

Show
EKSKLUZIVNE SLIKE, FILIP ŽIVOJINOVIĆ UHVAĆEN  U NOĆNOM PROVODU: Pio skupa pića, a za stolom bila i JEDNA ŽENA!
.

Suprug Aleksandre Prijović očigledno ne može bez muzike, pa i kada nije sa svojom lepšom polovinom nađe način da izađe u provod. Baš u takvoj atmosferi ga je prije dva dana uslikao paparaco „Alo!“.

Naime, Filip Živojinović je u poznatom beogradskom restoranu, kako smo saznali, bio i podrška i menadžer svom mlađem bratu Stefanu, koji je te večeri tamo nastupao.

filip-3-1000x0

(foto: Vesna Đorđević)

- Filip je u restoran došao sa svojim prijateljem, rediteljem Petrom Pašićem, ali mu se ubrzo pridružilo još nekoliko prijatelja. Sve vrijeme su ispijali skupa vina i nazdravljali, dok ih je Stefan sa svojim bendom zabavljao - ispričao je za „Alo!“ izvor sa lica mjesta. Kako nam je rekao, u njihovom separeu nalazila se samo jedna žena, a to nije bila Filipova supruga, pjevačica Aleksandra Prijović.

filip-5-1000x0

(foto: Vesna Đorđević)

- Aleksandra je te večeri imala nastup u Orašju, pa mu nije pravila društvo, ali su zato bili na vezi sve vrijeme. Ona mu je slala svoje slike, a on njoj fotke iz prepunog kluba u kojem je njegov brat nastupao - ispričao je za „Alo!“ jedan od prisutnih gostiju.

Iako je Stefan nov u muzičkim vodama, svojom energijom je napravio sjajnu atmosferu, pa su ga djevojke sve vrijeme gledale i odmjeravale. Za razliku od mlađeg brata, koji je flertovao sa pripadnicama ljepšeg pola, Filip je zavaljen sve vrijeme komunicirao sa majkom svog djeteta. 

filip-2-1000x0

(foto: Vesna Đorđević)

- Ćaskao je sve vrijeme sa drugarima i pijuckao svoje piće, vidjelo se da uživa i da je dobro raspoložen, ali od stola nije ustao, nije đuskao i nije flertovao sa ženama, kojih je u klubu bilo tri puta više nego muškaraca - ispričao je za „Alo!“ izvor sa lica mjesta.

aleksandra-ig

(foto: Instagram)

Ne propustite