HAOS U STUDIJU PINKA, LUNU OPTUŽILI DA NIJE OTPJEVALA SVOJU PJESMU: Ona je sada otkrila pravu istinu, SVI GLEDALI U NEVJERICI!

Show
HAOS U STUDIJU PINKA, LUNU OPTUŽILI DA NIJE OTPJEVALA SVOJU PJESMU: Ona je sada otkrila pravu istinu, SVI GLEDALI U NEVJERICI!
.

Luna Đogani nije krila sreću zbog svoje nove jesme i kaže kako je veoma zadovoljna svojim uspjehom.

S obzirom na to da se spekulisalo da je pjesma posvećena Slobi Radanoviću, ona je otkrila i da li je to istina.

"Zbunjena sam, nisam svjesna da se ovo dešava. To je osjećaj koji ne može da se opiše, kada znaš da si uspio, nema ljepšeg osjećaja od tog. Bolje je nego što sam očekivala. Pokušala sam da prenesem emociju, a pjesma je posvećena meni i onome što mi se desilo u "Zadruzi 1". Mislim da sam uspjela u tome", izjavila je Đoganijeva.

luna3

Mnogi pišu da pjesmu nije otpevala Luna, a ona je rekla šta misli.

"Milion puta sam pričala da će ljudi koji ne vole uvijek tražiti manu, problem, nešto što ne valja. Šta god sam pokušala uvijek nešto nije valjalo. Kada sam imala butik, govorili su da kopiram, a sada da moju pjesmu peva majka, baba, ti Milane. Mene ne pogađa kada znam istinu. Niko ne može ovo da mi upropasti i skine mi osmijeh sa lica", izjavila je Luna u "Narod pita".

luna

"Moj menadžer nije htio da prihvata ponude dok ne izbacim pjesmu, to je veći profesionalizam. Da stanem na scenu i zapjevam. Ja sam zamislila da moj početak bude na visokom nivou, hoću da tako i ostane. Kada se euforija završi, radiću, poželjna sam i to mi je drago. Najviše sam zahvalna Bogu i hvala mu što sam sretna, živa i zdrava", kaže Luna.

foro-ras-srbija-luna

Ne propustite