POČELA JE DA VRIŠTI, NIJE MOGLA DA SE POMJERI, HITNO SMJEŠTENA U BOLNICU: Pjevačicu teška bolest zakovala za postelju!

Show
POČELA JE DA VRIŠTI, NIJE MOGLA DA SE POMJERI, HITNO SMJEŠTENA U BOLNICU:  Pjevačicu teška bolest zakovala za postelju!
.

Katarina Grujić mnoge je zabrinula kada je putem Instagrama otkrila da se ne osjeća dobro, a tek kada je odložila nastup u Sarajevu, i sve one zakazane kasnije u avgustu.

Uprkos brojnim gradskim pričama da je u pitanju pad imuniteta, pjevačica je završila u bolnici zbog ozbiljne infekcije bubrega.

katarina-grujic-u-zagrljaju-drugog-muskarca-foto

(foto: Instagram)

Kako je istakla, biće na terapiji do daljeg. 

"Hvala vam na brizi, trenutno ne mogu da pričam. U pitanju je ozbiljna infekcija bubrega i sada sam u bolnici, na terapiji do daljeg", izjavila je Katarina.

Pjevačica Katarina Grujić hitno je hospitalizovana prije dva dana zbog teške upale bubrega. Naime, kako saznaje 'Kurir.rs', pjevačica se u posljednjih mjesec dana nije osjećala dobro, ali budući da je stalno na nastupima, nije imala vremena da ode kod lekara.

Međutim, njeno zdravstveno stanje se u posljednje vrijeme pogoršalo, a nakon što je Grujićeva, prije dva dana, zbog neizdrživih bolova otišla kod doktora.

katarina-grujic-stefan-stojanovic-02

(foto: Stefan Stojanović)

- Kaća je prije nešto više od mjesec dana počela da se žali kako se ne osjeća dobro i da nešto s njenim organizmom nije kako treba. Pošto je od početka letnje sezone mnogo radila, ostre bolove leđima, bol u stomaku i konstantni umor prepisala je prehladi i virusima koji vladaju. Iako se stanje iz dana u dan pogoršavalo, ona nije željela da ide kod doktora, ubijeđena da nije ništa strašno i da će kroz nekoliko dana biti bolje, ali, nažalost, čekanjem je samo dodatno pogoršala svoje stanje - kaže izvor i otkriva da se Kaća odlučila da ode kod doktora tek kada je su bolovi postali neizdrživi.

1944853-katarina-grujic-sonja-spasic-ls

(foto: Sonja Spasić)

Prolazile su nedelje, njoj nije bilo bolje. Svakim radnim vikendom situacija se pogoršavala i ona je brzo shvatila da joj se dešava ne što mnogo alarmantnije od gripa. Jednog jutra, Kaća je s nastupa u Beogradu stigla pred zoru kući i polako spremala za spavanje. Međutim, u tom trenutku stomak i leđa su počeli toliko da je bole da nije mogla da stoji na nogama. Počela je da vrišti od bola, ne uspevajući da se pomjeri. Pozvala je drugaricu i zamolila je da dođe po nju, priča izvor i otkriva kako je Grujićeva reagovala kada su joj rekli da ima tešku upalu bubrega i da će biti zadržana u bolnici.

katarina-grujic-foto-srbijadanas-8-0

(foto: Srbija danas)

- Kada je sa drugaricom otišla u bolnicu, po njenom izgledu bilo je svima jasno koliko je loše. Sproveli su je na ispitivanja i vrlo brzo zaključili da ima najteži oblik upale bubrega. Ni ljekari nisu mogli da vjeruju da je sve vrijeme čekala i trpela bolove s obzirom na to da je stanje njenih bubrega bilo užasno. Rekli su joj da će morati da ostane u bolnici i otkaže sve nastupe. Šokirala se i nije mogla da vjeruje da ju je bolest snašla usred ljetne sezone - priča izvor i dodaje: "Određeni su hospitalizacija od 15 dana i strogo mirovanje. Objašnjeno joj je bi ozbiljnim posledicama mogla da se suoči ako se ogluši o to što ljekari kažu, što ju je uplašilo. Trenutno bolnici, radi detaljne analize i oporavlja za 5 dana izađe, biće mnogo bolje. Poslije ovoga će sigurno više voditi računa o zdravlju - zaključuje izvor. 

576939-katarina-grujic-ls

(foto: Printscreen)

Ne propustite