GODINAMA LJETUJEMO U HRVATSKOJ, ALI OVO SMO PRVI PUT DOŽIVJELI: Nismo sebi mogli doći, SVI TREBAJU OVO ČUTI

Region
GODINAMA LJETUJEMO U HRVATSKOJ, ALI OVO SMO PRVI PUT DOŽIVJELI: Nismo sebi mogli doći, SVI TREBAJU OVO ČUTI
.

Češki par koji više od dva desetljeća ljetuje u Hrvatskoj našao se u neugodnoj situaciji na odmoru u Nemiru kod Omiša.

Odvjetnik i administrator popularne stranice Dnevna doza prosječnog Dalmatinca Mišo Živaljić podijelio je na Facebooku svoju razočaranost radom omiških gradskih službi, piše Dalmacija danas. 

197f1beffab3162e72c1

Prepričao je kako se češki par koji u Nemiru kod Omiša na ljetovanje dolazi već desetljećima našao se na udaru djelatnika parkinga. Svoj su automobil parkirali na parkiralište koje je godinama bilo besplatno te su otišli u trgovinu. Desetak minuta kasnije, na automobilu su pronašli kaznu za parkiranje. 

Djelatnika omiške parkirne službe pitali su o čemu se radi, a on je na njih, ispričali su, počeo galamiti. Kazao im je da izvole odmah platiti 100 kuna kazne ili će po povratku u Češku morati platiti 200 eura. Pogođeni ponašanjem djelatnika parkinga, par se požalio splitskom odvjetniku s kojim su obiteljski prijatelji već godinama.

screenshot-1

Foto: Facebook

Kad stranac ode pitat što i kako, viču na njega da plati kaznu. Onda se čudimo što imamo 30% manje gostiju nego lani! Zašto? Jer su većini guzice nenajedive!

A mozgovi ka kod zlatne ribice. Od parkinga bi vile i hotele gradili. Sramotno je to ponašanje! Posebno u odnosu na goste koji tu dolaze 20 godina. A di su ćevapčići po 95 kuna u restoranima?! Retardirani madraci iz 1983. u apartmanima? Dobro se zapitajmo od čega ćemo živjet, ako smo “turizam” nasmiješeno prihvatili kao jedini izlaz – objavio je Živaljić na Facebooku.

Novi.ba/Vecernji

Ne propustite