ON ZNA SVE O NJOJ! Bivši zadrugar iznio sve PRLJAVE TAJNE Miljane Kulić: Evo ko je spavao s njom na zadnjem sjedištu!

Show
ON ZNA SVE O NJOJ! Bivši zadrugar iznio sve PRLJAVE TAJNE Miljane Kulić: Evo ko  je spavao s njom na zadnjem sjedištu!
.

Bivša zadrugarka Miljana Kulić bila je gost voditelja Darka Tanasijevića u sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita", a tom prilikom je osula paljbu i po svom bivšem prijatelju Lepom Mići.

Pjevač se oglasio i prokomentarisao Miljanine komentare o njegovom fizičkom izgledu.

lepi-mica-090719-alo-foto-dejan-briza-5-1000x0
Foto: Alo / Dejan Briza

- Ona mi je bila omiljena osoba, svađali smo se, izgovarali ružne reči, ali sam je gotivio. Pokazala je da je nenormalna, najbolje se snalazi u ludnici. Komentariše moj izgled? Što se mog izgleda tiče, ja sam Lepi Mića, dovoljno to kaže ko sam i šta sam. Ona je jedna debala jorkširska prasica puna g*vana, ne može po 13 dana da ima nuždu, pa njena g*vna izlaze na usta. Ispala je jedna luda Nasta, koja više nema inspiraciju, pa mrda debelim masnim g*zovima. Ja ne bih nju zvao Miljana, nego Biserka, jer je puna bisera. Prasica koja p*di kao stoka svaka dva minuta, ne bira šta jede, liči na bure od 120 kila koje preliva sa svih strana, više ima celulita nego puna gajba narandžine kore, ona je napumpana septička jama koja je prekipela. Svinja debela i raspala - rekao je Mića, pa nastavio:

screenshot-8-1000x0

Miljana je između ostalog izjavila i da je Lepi Mića ljubomoran na njenu majku Mariju Kulić, a pjevač je izjavio da je Kulićeva ta koja je ljubomorna.

- Ona je ljubomorna na svoju majku, ne ja. Ona ju je vređala, ona joj je razbila naočare... Ona je ljubomorna, ne ja. Mene ta žena ne interesuje, ne bih da je komentarišem. Miljana je ljubomorna jer sam ja proglašen od strane žena kao najveći muškarac, a ona je od strane muškaraca proglašena za najveću krmaču - izjavio je Mića.

- Čuo sam da je Čeda, vozač "Lučani transa" izj*bao kvalitetno, da je poludjela i da je željna njegovog k*rca. Čuo sam da ju je izj*bao na zadnjem sjedištu autobusa - naveo je pjevač.

Novi.ba/Alo

Ne propustite