DUGO SU U BRAKU, KRIJE JE OD JAVNOSTI: Evo kako izgleda ŽENA EMIRA KUSTURICA!

Show
DUGO SU U BRAKU, KRIJE JE OD JAVNOSTI: Evo kako izgleda ŽENA EMIRA KUSTURICA!
.

Čuveni reditelj Emir Kusturica u braku je sa jednom damom dugi niz godina i kako on kaže, upravo ona mu je najveća podrška u životu!

Supruga Maja Kustirica više od 26 godina sa ovim umjetnikom dijeli one lijepe, ali i one teške momente. Maja je završila Svjetsku književnost na Filološkom fakultetu, ali je uz svog supruga počela da se bavi produkcijom. U javnosti o Maji reditelj ne želi mnogo da priča, ali kada smo ga jednom upitali ko pravi više kompromisa u braku za 26 godina braka, supruga ili on, dao je jasan odgovor i istakao na čemu joj je najviše zahvalan.

qpuk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwldvn01eqv8vnmm2ndrkztk4owu4n2fhndq5m2rkzwmwntm5zju5mtauanblz5gtas0djgcbaae

(foto: RAS Srbija)

- Nas dvoje smo mnogo duže u braku... U ključnom trenutku mi je pomogla ne kao žena, već kao neko ko je shvatio filmsku produkciju. Kada je trebalo da napravim prvi film poslije r,ata koji govori o ljubavi Srbina i muslimanke, ona je pomogla u onom u čemu je u Srbiji uvijek problematično - da se novac koji neko investira vidi na ekranu, a da neko ne uzme i pokupi kući. Tako da je taj profesionalni iskorak koji je ona tad napravila, pratio i kasnije i zapravo smo zajedno djelovali i proizvodili kulturne događaje koji su postali dio zajedničkog iskustva - rekao je za "Blic" Kusturica i opisao kako izgledaju momenti kada je romantičan.

maja-ras

(foto: RAS Srbija)

- Kako starim, tako mi sve lakše suza poteče na oko, kažu da to ide sa godinama. Nekada je i dobro da je tako, mislim da je najvažnije u ljudskom životu da čovjek bude sve u jednom. Da bude romantičan, nježan, da bude grub, tačnije da u jednoj ljudskoj napravi postoje svi elementi implozije i eksplozije. Mada u mom slučaju supruga voli kada sam više ovo prvo, romantičan - izjavio je čuveni reditelj.

Ne propustite