ISPLIVAO PRAVI RAZLOG ZAŠTO JE MARKO S LUNOM: Nije zbog ljubavi, OVO JE U PITANJU, Luna će poludjeti kad čuje!

Show
ISPLIVAO PRAVI RAZLOG ZAŠTO JE MARKO S LUNOM: Nije zbog ljubavi, OVO JE U PITANJU, Luna će poludjeti kad čuje!
.

Maja Marinković gostujući u emisiji "Narod pita" iznijela je šokantne tvrdnje na račun Marka Miljkovića. Bivša zadrugarka tvrdi da je Markova veza sa Lunom lažna, te da je on koristi zbog finansijske koristi.

Naime, Marinkovićeva je u emisiji iznijela tvrdnje da Luna nije njegov tip djevojke, već ona, ali da je korist koju ima od Đoganijeve presudna u ovom slučaju.

maja1

Foto: Printscreen

- Smatram da je on jedno dno dna od muškarca. To je njegov obraz. U vezi je sa Lunom jer je kirija u Beogradu jako skupa da bi on mogao to da isplati. On je prokockao dosta toga u životu i više mu se isplati da bude u toj fejk vezi nego da plaća stan. Da nisam htjela, ne bih ni bila s njim. Njegova sestra je pričala kako mu se mnogo dopadam još prije rijalitija, pitao me je da idemo na piće kada je htio da me uputi u rijaliti. Kada smo ušli u kuću, prve dvije nedjelje smo se družili - rekla je Maja i nastavila da priča o Markovom ponašanju na početku rijalitija.

luna2

Foto: Instagram

- Sjećamo se da je on psovao Luni i porodicu i da joj je svašta pričao. On je sa svim ženama imao sukob u kući. Može on da izađe iz sela, ali selo ne može iz njega - rekla je Maja, a zatim nabrojala ostale zadrugarke s kojima je bio prije Lune i time potkrijepila tvrdnje da je sa Đoganijevom iz koristi.

luna-marko-2

Foto: Instagram

- Ja sam bila njegov prvi izbor, a onda se desila scena gdje je imao se.s sa Doroteom od 18 minuta. Poslije je bila priča sa Marijanom, pa sa Draganom, a Luna je njegov peti izbor. Red je da u 35 godina uradi nešto, ne može da glumi mangupa sa golfom - bila je oštra zadrugarka.

Ne propustite