ALEKSANDRI JAVILI DA JE ANA KORAĆ TRUDNA, ONA POBJESNILA: Imala samo jedno da poruči DAVIDU, OVO ĆE DOBRO ZAPAMTITI!

Show
ALEKSANDRI JAVILI DA JE ANA KORAĆ TRUDNA, ONA POBJESNILA: Imala samo jedno da poruči DAVIDU, OVO ĆE DOBRO ZAPAMTITI!
.

Kako je list 'Alo' nedavno otkrio, Ana Korać je trudna,a David Dragojević uskoro postaje otac.

Da Aleksandra ne pati za Davidom, uvjerila se ekipa portala 'Alo.rs' koja je srela Subotićevu na crnogorskom primorju, gdje se bivša zadrugarka provodi sa porodicom i novim dečkom.

aleksandra-subotic

(foto: Instagram)

Aleksandra je otkrila istinu o njenoj navodnoj udaji, a progovorila je i o ulasku u treću sezonu rijalitija "Zadruga". Takođe je iskoristila priliku da pošalje poruku bivšem dečku, a šta mu je poručila, pogledajte u prilogu:

374563-aleksandra-subotic-ls

(foto: Instagram)

Već par dana se šuška u javnosti da je Ana Korać trudna, a sve je počelo kada je David u jednoj emisiji izjavio kako sumnjaju na trudnoću jer je Ani često muka i više jede nego ranije. 

597645-ana-korac-david-dragojevic-ls

Foto: Printscreen

To su i večeras potvrdili. Kada ih je voditelj upitao da li mogu javno da potvrde trudnoću, rekli su da je sve moguće i da bi bili presrećni ukoliko bi se ispostavilo da će postati roditelji.

ana-korac

Foto: Printscreen

Darko je odlučio da napravi izuzetak i da pokloni nešto bivšim učesnicima rijalitija. Naime, on je na početku emisije poklonio roze cuclu Ani, što je nju oduševilo.

Otkrila je da joj je u stanu sve roze boje i da je odličan poklon izabrao.

anaig

Foto: Instagram

S obzirom na to da već danima kače slike na Instagramu dječijih stvari, otkrili su da je Ana postala tetka i da su te stvari koje su kupovali namijenjeni toj bebi.

anaig2

Foto: Instagram

 

Ne propustite