GASTOZ SE OŽENIO? DUPLA KRUNA OBJELODANIO LIJEPE VESTI, A EVO KAKO IZGLEDA PRSTEN KOJI NOSI! FOTO

Show
GASTOZ SE OŽENIO? DUPLA KRUNA OBJELODANIO LIJEPE VESTI, A EVO KAKO IZGLEDA PRSTEN KOJI NOSI! FOTO
.

Nenad Marinković Gastoz poznat je publici kao veliki zavodnik!

Poznato je da je osvojio duplu krunu u Parovima i time pokazao koliko ga narod voli.

gastoz
Foto: Printscreen

Međutim, osim po učešću u ovom rijaliti programu, publika ga zna i kao bivšeg momka Lune Đogani, pobjednice druge sezone Zadruge. Jednom prilikom je Luna izjavila da su bili intimni i tada se našao u žiži interesovanja.

luna-gastoz-ig

Foto:Printscreen

Već nekoliko godina, Gastoz se bavi muzikom i svake nedjelje puni klubove u kojima nastupa, do posljednjeg mjesta.

Međutim, Gastoz je non stop u društvu lijepih devojaka i stalno se spekuliše kada će neku od njih predstaviti kao svoju djevojku. 

Šokirao je svoje pratioce kada je na svom Instagram podijelio fotografiju na kojoj piše "Upravo vjenčani" i tagovao se u Dubrovniku. Mnogi su pomislili da je daleko od očiju javnosti stao na ludi kamen i izgovorio sudbonosno "Da".

9c73a6bece04317d9e70953f5efc02c0
Foto: Instagram

Još jedna stvar koja je privukla pažnju njegovim fanovima je činjenica da oko vrata nosi lančić na kom je zakačen prsten umjesto privjeska.

4c674f3a79c1608e1c638622fc3256b7

Foto:Instagram

Mnogi sumnaju da je zapravo riječ o burmi, jer opšte je poznato da kada muškarcu iz nekog razloga smeta burma na ruci, on je zakači i nosi oko vrata. 

Gastoz se nije oglašavao da potvrdi, a niti da demantuje ove spekulacije, pa ostaje da vidimo da li su njegovi fanovi u pravu i da li je zaista neka ljepotica uspjela da osvoji njegovo srce.

Novi.ba/Puls

Ne propustite