OVA GLUMICA JE BIVŠA DJEVOJKA I PRVA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA: Nikada ne govori o njoj, A SVI JE DOBRO ZNATE, čak joj je posvetio I PJESMU!

Show
OVA GLUMICA JE BIVŠA DJEVOJKA I PRVA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA: Nikada ne govori o njoj, A SVI JE DOBRO ZNATE, čak joj je posvetio I PJESMU!
.

Pjevač Zdravko Čolić u sretnom je braku sa Aleksandrom već skoro 20 godina.

zqak9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwkrnn01eqv8vzjczn2zkmwu5owm3yjrimdc3nzk1nzi5otmyogy2ztauanblz5gtas0djgcbaae

Foto: EMIL CONKIĆ / RAS SRBIJA

Ono što je u javnosti ipak manje poznato, je da je njegova prva ljubav bila glumica Jasna Orneli Bery.

a11k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwldfn01eqv8vztu3njrmzdmxmzjmnji5njayzgm2ztg2ytbhy2fmmmyucg5nkzmczqooaieaaq

Foto: Printscreen/Youtube

Iako sam Čolić nikada o tome nije govorio, glumica je ispričala kako su se jako mladi zaljubili u Sarajevu.

- Uvijek će biti dio mog srca rezervisan za njega - rekla je Jasna u jednoj emisiji.

- Prvi put nakon ra.ta sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspješno održava i danas. Prije svega je dobar čovjek. Čola mi je posvetio pjesmu "Noć mi te duguje", koju je sam napisao - rekla je Jasna.

- Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji - kazala je Jasna.

 

Ne propustite