POKAZALA KOLIKO JE NEPISMENA! OVO je najveći BLAM Kije Kockar! Tvrdi da je OBRAZOVANA, a onda...

Show
POKAZALA KOLIKO JE NEPISMENA! OVO je najveći BLAM Kije Kockar! Tvrdi da je OBRAZOVANA, a onda...
.

Kristina Kija Kockar je postala pjevačica zahvaljujući pobjedi u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga". 

Ona se u istom pojavila u svojstvu prevarene žene i tako stekla popularnost, a sada je odlučila da se oglasi povodom nekih, navodnih, natpisa i tom prilikom pokazala elementarnu nepismenost.

Naime, Kija je odlučila da se obrati putem svog profila na društvenoj mreži kako bi očitala lekciju sedmoj sili (koji su je, između ostalih, i doveli na mjesto gde je sada), odnosno medijima koji su objavili da je podržala svoje fanove koji su objavili Lunin eksplicitni snimak.

Međutim, pjevačica se debelo izblamirala.

- To što se ja ne oglašavam da demantujem (jer prosto sve što pišete vrijeđa moju inteligenciju, a i realno za sve laži na dnevnom nivou - svaki stori bi bio demant) - to ne znači da ću baš mirno da gledam kako lažete i kako blatite moje fanove i moje ime. Ako neko objavi sam nešto što ga diskriminiše a ostali podijele, (kao što i dijele snimke s mojih nastupa i moje uspjehe), to ne znači da je taj neko što je podijelio poslije kriv već osoba koja je sama postavila. U ovom slučaju dotična - napisala je Kija.

screenshot-11-1000x0
Foto: Instagram

- Ja nisam u nikakvom (?!) "ratu", "miniranju" i ostalim vau efekat riječima gdje se stavlja moje ime da bi se otvorila vijest. Ja sam na moru, malo pada kiša, pa večeras letim na neko ljepše mesto. Evo dobili ste odgovor na najkulturniji način. Pozdrav svima i zaobiđite me sa glupostima", napisala je Kija koja osim što nije ni u kakvom ratu, iako to nije znala pravilno da napiše, ne zna baš ni gdje bi trebalo staviti zarez.

Novi.ba/Srbijadanas

Ne propustite