Ovako izgleda interijer najiščekivanijeg noviteta iz Volkswagena: NIKADA MODERNIJI DIZAJN, A CIJENA ĆE BITI SAMO 30.000 e!

Automoto
Ovako izgleda interijer najiščekivanijeg noviteta iz Volkswagena: NIKADA MODERNIJI DIZAJN, A CIJENA ĆE BITI SAMO 30.000 e!
.

A tu prije svega mislimo da će cijenom biti konkurentan klasično pogonjenim porodičnim modelima.

Njemački proizvođač planira ga otkriti već ove jeseni u Frankfurtu, no već sada imamo prilike vidjeti pojedine dijelove interijera. Ustvari, radi se o prednjoj armaturi i ujedno najzanimljivijem dijelu kabine.

volkswagen-id3

Razotkrio ih je sam Volkswagen, navodno slučajno, objavivši promotivni video na službenom kanalu. Kao što se očekivalo, digitalni kokpit je standard, ali iznenađuje izgled ekrana s mjernim instrumentima iza upravljača ili možda čak montiranim na isti. Prikazuje brzinu, doseg, informacije navigacije te postavke radarski navođenog tempomata.

Odmah do je selektor mjenjača i standardan izbor funkcija Park, Neutral, Reverse, Drive i Brake za veći intenzitet regenerativnog kočenja.

volkswagen-id3-1

Podsjetimo, top izdanje će imati baterije od 77 kWh i doseg od 550 km.

U Volkswagenu kažu kako će početna cijena modela ID.3 biti ispod 30.000 eura. Proizvodnja kreće krajem godine, a prvi primjerci kupcima će biti isporučeni polovinm iduće godine.

Planirana godišnja naklada je oko 100.000 primjeraka.

Novi.ba/Regional

Ne propustite