"ODMAH ME JE POZVAO" Lunu kontaktirao BIVŠI dečko Gastozz, i to dok je Marko sjedio pored nje! Otkrila je šokantne informacije!

Show
"ODMAH ME JE POZVAO" Lunu kontaktirao BIVŠI dečko Gastozz, i to dok je Marko sjedio pored nje! Otkrila je šokantne informacije!
.

Pobjednica "Zadruge 2" Luna Đogani se poslije rijalitija upustila u muzičke vode, a kako kaže, prije sarađivala sa bivšom suparnicom Kijom Kockar nego sa Slobom Radanovićem.

- Iskreno, ne bih ni sa njom, ni sa njim. Kad bih morala da biram, dugo bih razmišljala. Ona mi više leži, ima taj fazon gdje bih ja mogla da se prilagodim, što se tiče glasovnih sposobnosti. On dečko ubija kako pjeva, to ne mogu da mu osporim. Kada bih morala da biram, izabrala bih Kiju - rekla je Đoganijeva.

Podsjetimo, Luna se za vrijeme "Zadruge 1" upustila u aferu sa oženjenim Slobodanom, te je nakon medijskog linča ipak bivša supruga Kija odnijela pobjedu u prvom dijelu Zadruge.

screenshot-2

Foto: Goran Srđanov

Ona je dodala i da se odmah po završetku "Zadruge 2" čula sa svojim bivšim momkom Gastozom, i to dok je Marko bio pored nje.

screenshot-1

Foto: Instagram

- On me je odmah pozvao, dan nakon što sam izašla, razgovarali smo. Riješili smo neke nesuglasice koje su bile dok sam ja bila unutra. Čestitao mi je i pružio mi je podršku. U toku razgovora Marko je bio pored mene - objasnila je Luna.

Novi.ba/ Blic
 

Ne propustite