ANABELA NE MOŽE DOĆI SEBI: Morate da vidite KO Luni Đogani piše pjesmu, NEVJERICA!

Show
ANABELA NE MOŽE DOĆI SEBI: Morate da vidite KO Luni Đogani piše pjesmu, NEVJERICA!
.

Marko Miljković već godinama je radio kao DJ, a budući da je muzika njegova velika ljubav, on je sada odlučio da spoji poslovno i privatno.

Kako se navodi, on planira da se oproba kao tekstopisac i kompozitor, te napiše pjesmu za svoju djevojku Lunu Đogani. 

luna-djogani-kristina-kockar-kija-foto-srbijadanas-2-0

Foto: Printscreen

On je, kažu, pozvao Mirka Gavrića da mu pomogne, a Luna je navodno oduševljenja čitavom idejom. Međutim, svi se boje Anabeline reakcije. 

"Marko želi da to bude urbana pjesma, bržeg ritma, koja će se puštati po klubovima i diskotekama, a ta njegova ideja se na prvu loptu dopala Đoganijevoj. Kako ima povjerenja u njega i zna da se razumije u muziku, nije želela pretjerano da se miješa u sam rad na pjesmi, već će to biti iznenađenje", ispričao je izvor, pa nastavio:

luna3

Foto: Printscreen

"Marko je zamolio Gavrića da mu pomogne oko produciranja pjesme, a ovaj je to sa zadovoljstvom prihvatio. Jedini problem je to što ne znaju kako će Anabela reagovati, jer ona još nema povjerenja u Marka i smatra da loše utiče na njenu kćerku. S druge strane, ne želi da kvari Luninu sreću i dopušta joj da sama uvidi da li je Miljković za nju ili nije", završio je on.

Savo Perović se, pak, već pohvalio duetom koji splanira sa pobjednicom "Zadruge 2". 

lunaig

Foto: Instagram

"Kupio sam dvije pjesme, jedna će biti samo moja, dok je druga duet, koji ću snimiti sa Lunom. To će malo da sačeka, pošto ćemo prvo oboje predstaviti svoje stvari, pa onda na red dolazi duet", rekao je jednom prilikom Savo, piše "Alo".

luna-i-marko

Foto: Instagram

Ne propustite