SEVERININ SVEKAR PROGOVORIO o njenim dugovima i problemima sa bankama pa PODVUKAO OVO...

Show
SEVERININ SVEKAR PROGOVORIO o njenim dugovima i problemima sa bankama pa PODVUKAO OVO...
.

„Severinu juri banka zbog kredita od 100.000 eura“, „Severina u dugovima do guše“, samo su neki od naslova koji su uzburkali region.

sevee

Kako navode, Severina je prije osam mjeseci podigla kredit za snimanje novog albuma, ali s obzirom na to da je u međuvremenu raskinula dugogodišnju saradnju s bivšim menadžerom Tomicom Petrovićem, pjevačici je posao opao, a time su se i dugovi nagomilali.

severina22e88

Založila stan

- Prije osam mjeseci podigla je 100.000 eura kredita u jednoj banci u Zagrebu, a kao garanciju založila je stan. Prvih pet mjeseci je sve bilo uredu, ali posljednja tri mjeseca nije platila nijednu ratu. Valjda nije imala nastupe, pa nije mogla da zaradi toliko para, jer ona ima još jedan kredit, stambeni. Priča se da je rata čak 7.000 eura – naveo je izvor blizak pjevačici.

Također, isti izvor ispričao je da je Severini iz banke stigao dopis da će aktivirati hipoteku ako u roku od 15 dana ne plati sve što duguje.

Severinin svekar, pjevač Dragan Kojić Keba, kazao je da su priča o dugovima čista laž.

- To, milion posto, nije istina – kazao je Keba, prenosi avaz.

1589535-severina-ff

S druge strane, dobar poznavalac muzičkih prilika za „Dnevni avaz“ kaže da nije nemoguće da se Severina nalazi u velikoj finansijkoj krizi.

- U našem poslu zna se desiti da trošimo pare unaprijed. Ustvari, desi se da imamo nekoliko koncerata unaprijed zakazanih, računamo na taj novac, ali se onda koncerti otkažu zbog kiše ili drugih razloga, a pare potrošene - govori ovaj insajder za „Avaz“.

Pjesme promašaj

Prema njegovim tvrdnjama, Seve za koncert traži honorar od 15.000 do 20.000 eura.

- Od stare slave se ne živi. Severina se nije prilagodila aktuelnim trendovima, nije pogodila s nekim pjesmama i zbog toga je sve manje onih koji su spremni da plate takvu cifru za njeno gostovanje – dodao je on.

Jučer smo pokušali kontaktirati Severinu, ali nije odgovarala na naše telefonske pozive.

igor-kojic-severina-vuckovic-600-450-80-s-c1

Petrović bio protiv kredita

Mnogi pretpostavljaju da su Severinini problemi počeli upravo nakon prekida saradnje s Tomislavom Petrovićem, koji se, kako prenose portali, protivio tome da pjevačica podigne novi kredit.

 Također, kako se navodi, Severina je čak htjela da podigne kredit preko Petrovićeve firme, ali on ju je odmah odbio.
(dnevni.avaz/foto instagram)
 

Ne propustite