NAKON OBJAVE DA JE ANA KORAĆ TRUDNA, OBJAVLJENA DAVIDOVA SLIKA IZ LIFTA: Mislio je da ga Ana ne gleda, EVO ŠTA JE URADIO, FANOVI U ŠOKU!

Show
NAKON OBJAVE DA JE ANA KORAĆ TRUDNA, OBJAVLJENA DAVIDOVA SLIKA IZ LIFTA: Mislio je da ga Ana ne gleda, EVO ŠTA JE URADIO, FANOVI U ŠOKU!
.

David Dragojević i Ana Korać nakon Zadruge 2 iznajmili su stan i počeli da žive skupa.

davidd

Foto: Printscreen

Međutim, čini  se kako nije sve tako sjajno u njihovoj vezi, kao što to pokušavaju prikazati.

Gostujući u jednoj emisiji oni su govorili o tome kako im je ijlepo kada su zajedno, a David je sugerisao da je Ana možda i trudna. Kada su ga pitali za Aleksandrinu kćerku Magdalenu, za koju je govorio da je voli kao svoju, on je odgovorio da mu niko od Subotića ne nedostaje i da mu je drago što je to gotovo.

Posmatrajući njihove slike na Instagramu i najskorije objave fanovi su zapazili nešto neobično. Naime, na dosta slika koje je Ana izbacila se vidi da ona uživa dok pozira i da joj to prija, dok Davidov izraz lica govori suprotno. 

david2

Foto: Instagram

Na Facebook stranici Zadruga - Pink smo pronašli njihovu sliku koja je nastala juče u liftu. Jasno se vidi u Davidovim očima da nije srećan u tom trenutku, a iznad njega piše "Davidova mantra: "Zaljubljen sam, srećan sam, zaljubljen sam, srećan sam"!

Ovo je ironičan način na koji je neko želio da kaže da David ubeđuje sebe i druge da je srećan, a da je istina zapravo drugačija. 

DALILA DRAGOJEVIĆ SAZNALA DA JE ANA KORAĆ TRUDNA PA SE OGLASILA NA INSTAGRAMU: Uputila joj JAVNU poruku, slavlje u porodici?! (FOTO)

Broj jedan za show - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

597645-ana-korac-david-dragojevic-ls

Foto: Printscreen

Ne propustite