Kaya VIŠE NE LIČI NA SEBE! Totalno promijenila imidž. Sad izgleda TOP! Instagram se usijao od komentara! Svi žele ovakve šiške

Show
Kaya VIŠE NE LIČI NA SEBE! Totalno promijenila imidž. Sad izgleda TOP! Instagram se usijao od komentara! Svi žele ovakve šiške
.

Katarina Ostojić Kaya podijelila je sa pratiocima na Instagramu djelić sa snimanja novog spota za pjesmu “Plagijat”, koju je posvetila svim jakim ženama, a za potrebe spota je promijenila imidž.

screen-shot-07-20-19-at-03-57-pm

Za novu pjesmu Kaja je pisala i tekst i muziku, a napomenula je kako će spot biti najbolji u njenoj dosadašnjoj karijeri.

Kako inače to radi i dijeli sve novitete sa svojim fanovima, bilo privatne ili poslovne, uradila je to i ovaj put te obožavaocima zagolicala maštu u seksi izdanju u roze odijelu sa ogromnim dekolteom.

screen-shot-07-20-19-at-03-57-pm-002
– Snimanje spota za “Plagijat” je prije dva dana završeno, ali eto ja sam se tek sad “dozvala”, pa bih u to ime voljela da vam napišem par bitnih stvari… Da krenemo od najbitnije – ja sam jedna bogata žena. Ne u finansijskom smislu, tu sam vrlo osiromašila i nema više pas za šta da me ujede, doslovno. Bogatom me čine nekolicina njih koji su, po ko zna koji put, bili bezuslovno tu za mene i olakšali mi ovaj težak dan i uljepšali zivot – objasnila je pjevačica.

screen-shot-07-20-19-at-03-57-pm-001

– Ovu pjesmu sam sama pisala i komponovala. Za sve jake žene, za sve nas koje se pronalazimo u početku refrena koji kaže “Ja sam ona koju mrze, nikad ona koju žale”. Ljubav za moćne i jake žene – poručila je Kaya.

Ne propustite